Merino Superfine fra Viking er et ultra blødt og lækkert garn spundet af de fineste merinould. Merino Superfine består af 100% Merinould, der er superwash behandlet. Det gør det meget anvendeligt til børn, hvor tøjet oftere skal vaskes. Samtidig er det 100% kløfrit og derfor behageligt at have direkte på kroppen.

Garnet kommer meget snart – Klik her for at se vores andre Viking garner

Merino superfine er velegnet til alle typer af tøj og vi har flere opskrifter på alt fra huer, bukser, bluser og trøjer. Rigtig mange opskrifter kan strikkes i dette garn.

Merino Superfine er beregnet til end pind 3,5 mm eller hæklenål 3mm. Husk altid at lave en strikke/hækleprøve så du sikre at du rammer fastheden for den aktuelle opskrift. Juster ved f.eks. at gå en pind/nål op eller ned.

Løbelængden er på 105 meter pr 50 grams nøgle.
Strikkefastheden er 22 masker pr. 10 cm.
Du kan vaske på 40 grader. Brug ikke skyllemiddel og skal du stryge tøjet skal det gøres på lav varme

Merino Superfine til baby og børn.

Der findes hos os mange opskrifter til særligt børn, da garnet er lidt tykkere, men du kan sagtens strikke både tøj og tæpper i dette lækre garn til babyer uden problemer. Det gode ved garnet er at det er superwash behandlet. Det gør at fibrene bliver ekstra bløde, men også at de helt små fibre som babyer der sutter på garnet, ikke frigøres og dermed får de det ikke i munden

Superfine også til de voksne

Merino Superfine er bestemt også til voksne og vi har flere damemodeller i dette lækre garn. Garnet er dejligt blødt og behageligt direkte på kroppen. Det egner sig særlig godt til bluser, cardigans og pocnhoer og naturligvis til tøj og tilbehør der skal kunne vaskes ved alm. maskinvask.

Merino Superfine fra Viking er et lækkert Superwash Merino garn. Det er spoundet af de lækreste bløde fibre og egner sig helt perfekt til baby og børnetøj. Det er 100% kløfrit og derfor godt til at bære direkte på kroppen.

Indhold: 100% Merino Superfine uld
Vægt: 50 gram
Garngruppe: B – 20-22m
Anbefalede pinde: 3½ mm
Kan filtes Nej
Superwash: Ja
Strikkefasthed 10×10 cm: 20-22m
Længde 105 meter

Du kan uden problemer strikke i dette og alle opskrifter der passer på pinde eller strikkefasthed egner sig til at blive brugt. Du får en ypperlig kvalitet. Fibrene er længere og giver en god holdbarhed.

Merino Superfine garnet er har en god længde og vi har mange opskrifter. Søg på på Merino Superfine og du vil se alle opskrifterne.

Author

Comments are closed.