Kjoler er noget at det yndigste du kan give din baby på og de findes i mange fine og pigede modeller, hvor du kan tilsætte søde detaljer, som er lige er prikken over iet og giver et personligt twist til din stil.

Listen indeholder affiliate links
GRATIS FRAGT
Baby Harriet by DROPS Design - Baby Kjole og Tøfler Strikkeopskrift st - 3/4 år
Baby Harriet by DROPS Design er en sød lille kjole med tilhørende tøfler strikket i Drops Merino Extra Fine. Kjolen har et bærestykke, der er pyntet med perlestrik. Baby Harriet by DROPS Design kan strikkes i str. 1/3 mdr - 6/9 mdr - 12/18 mdr - 2 år
Pris fra 208

Vælg blandt vores mange dejlige farver, hvor du kan boltre dig i fine pastelfarver som er perfekte til lillepigen, hvidt til det sommerlige strik og f.eks. rødt til julehøjtiden. Vi har selvfølgelig det hele i vores kvalitetsbevidste og moderigtige udvalg af lækkert garn. Derfor har vi også altid sæsonens modefarver, så vi opdaterer løbende vores produktsortiment alt efter hvilke farver der er fremme og som er populære.

Med en strikket kjole har du en fin påklædning til enhver lejlighed – om det skal være hverdagsagtigt eller til festlige lejligheder findes de i vores velassorterede strikkekits. Produktsortimentet rammer bredt og du har rig mulighed for at finde en kjole til en varm sommerdag eller til alle højtiderne. Det er bare at vælge løs blandt vores designs i flotte mønstre, farver og lækre materialer. Du finder også kjoler til vintersæsonen med lange ærme der kan bruges, når vejret viser sig fra sin kolde side.

Med Filatos kjolestrikkekits får du en verden af yndige kjoler i forskellige fine designs, hvor vi har tænkt på mange flotte detaljer. Du kan få modeller med broderede blomster, bærestykke i retstrik pyntet med det smukke FLORA som er et abstrakt blomstermønster med lukning med perlemorsknapper og satinbånd i livet hvor du kan bruge et bånd som du måske har gemt fra en særlig lejlighed som et kært minde.

Til kjolerne finder du også opskrifter på søde accessories som huer, sløjfer til at sætte i håret og bukser til at have inde under kjolen. Ved at eksperimentere med farvevalg kan du nemt lave en yndig julekjole i rødt garn. Vi har udvalgt alpakagarn og bruched alpaka silk til julemodellen. Skal det være en helt anden stil så prøv med en sommerlig model med flæser i flere etager på underdelen af kjolen eller hvad med et flot kirsebærfarvet design i lette og luftige materialer. Kirsebærfarve er en helt speciel og unik nuance som ser fantastisk ud i netop strik i vores dejlige garnprodukter. Find den perfekte kjole til din baby og kig nærmere på vores mange inspirerende strikkekits.

Author

Comments are closed.