Kvalitet og luksus er hvad der beskriver Camel garnet fra Viking. Du får 78% ren kamel-uld og 22% nylon. Viking Camel er det tætteste man kommer til et 100% ægte Kamelgarn. Indholdet af kamelfibre overstiger langt tilsvarende kvaliteter.

Camel er blødt, men har stadig en struktur der viser garnet fra sin absolut bedste side. Det kradser ikke –100% kløfrit, så det egner sig til tøj der bæres direkte på kroppen.

Garnet kommer meget snart – Klik her for at se vores andre Viking garner

Camel Garnet er beregnet til pinde fra 5½ til 7, men kan sagtens strikkes på andre pinde, grundet måden garnet er spundet på. F.eks. kan du sagtens strikke på pind 4 og stadig have den lækre kvalitet i et fast design.

Til Camel er der brugt Airblow teknik, hvilket betyder at Kameluldens fibre pustes ind i et rør af nylon, i stedet for at vindes og spindes som man gør med meget andet garn.

Dette betyder at du får et garn der er ca. 30% lettere, giver bedre varme og afledning af overskudsvarme. Det betyder også at du får hele 150 meter pr. nøgle, hvilket gør garnet egnet til både børn og voksne, fordi prisen kan holdes nede. Tilsvarende garn til pind 5-7 vil kun løbe 75-80 meter.

Kamel garn opskrifter – Camel fra Viking

Vi har masser opskrifter til Camel og de spænder over både dame og børne modeller, hvor man nok vil mene de er lidt mere lækre end normalt. Der er virkelig kræset for både opskrifter og garn.

Strik alt fra børnetøj til lækre poncho modeller eller bluser, cardigans og meget andet.

Den vigtigste egenskab ved Camel er den luksus det giver dig. Du ved du har strikket i kvalitet, der er umulig at få i almindelige butikker. Du får noget helt unikt og garnet findes i mange flotte farver.

Viking Camel garn er et kvalitets garn med meget højt fiberindhold af kameluld. Faktisk blandt de højeste på markedet. De resterende fibre er et rør i nylon, hvor kamelulden er pustet ned i ved at bruge Airblow teknikken. Det skaber et garn der er 30-40% lettere og stadig varmt. Det afleder derfor også varmen bedre og du kan strikke på større pinde og stadig have en lang løbelængde.

Indhold: 78% kamel fiber, 22% Nylon
Vægt: 50 gram
Garngruppe: C – 16-19m
Anbefalede pinde: 5½ mm
Kan filtes Nej
Superwash: Nej
Strikkefasthed 10×10 cm: 18m
Længde 150 meter
Garntype Uld

Du kan strikke alt inden for børne og voksen tøj i dette 100% kløfrie garn. Se alle vores opskrifter ved blot at søge efter Camel

Author

4 Comments

  1. Ninna Eskildsen

    Hvordan kommer jeg ind på den side hvor jeg kan bestille Camel garn? det er blevet så besværgeligt.
    Hilsen Ninna Eskildsen Skive

    • Stine Øster

      Hej Ninna

      Jeg er meget ked af at det er blevet besværligt. Årsagen til at du ikke kan bestille Camel er at lige pt. er der ingen forhandlere af dem vi henviser til der har det.
      Hvis der var ville du kunne finde det lige så nemt som det andet garn. Vi håber snart at der kommer hjem igen.

  2. Henrik møller

    Hej 🙂
    Jeg har masser af kameluld da jeg har 4 kameler men jeg mangler nogen til at karte og spinde.
    Kan I det?

    • Stine Øster

      Hej Henrik

      Desværre ikke. Men et spinderi findes der i Danmark, hvor de klarer det hele får dig.