Restgarn - Vi giver det nyt liv og støtter de gode formål

Hvis du lige som os synes at det er en god ide at donerer sit restgarn til gode formål så skal du bare blive Stine og Lennart fra Filatoved med at læse. Filato vil nemlig forsøge at stå for denne indsamling og efterfølgende fordeling blandt alle de foreninger, private og butikker der hjælper folk i Danmark der ikke selv har muligheden.

Da der findes rigtig mange gode initiativer rundt om i landet kan vi ikke garanterer alle at der vil være garn nok, men vi vil gøre et forsøg ved at tage i mod opfordringer. Nogle af de formål vi gerne vil støtte kunne blandet være

Røde Kors - Nørklerne
Facebook Neonatal grupper
Daginstitutioner
Dagtilbud i kommuner 

Donér dit garn og få et gavekort

Vi ved jo desværre alle sammen at det koster lidt at sende varer frem og tilbage og det vil vi gerne hjælpe med. Så når du sender dit restgarn til os så giver vi dig et gavekort til butikken. På den måde får du lidt igen for det du sender og vi får en masse garn vi kan give til mange forskellige formål.
Vi giver 30 kr. når du sender det til os eller kommer i butikken til os. På den måde fåpr du dækket lidt fragt omkostninger og får muligheden for at få lidt nyt garn, som du næste gang kan donerer resten af.

Vi giver et gavekort pr. person. 
Gavekortet kan bruges både i butikken og online og dækker alt med undtagelse af fragt omkostninger.

Sådan donérer du dit garn

For at donerer garn og modtage gavekort skal du have en email adresse da vi sender koden til dig via email. Det gælder både hvis du kommer ind i butikken eller tilmelder dig over nettet ved at udfylde nedenstående to felter.
Ved at tilmelde dig til indsamlingen accepterer du samtidig at vi sender dig nyhedsbrev fra filato.dk