Filato strikkeopskrifter

Der er 24 produkter

En af de helt store tendenser i tiden er strikning. Her er det en fordel, at du kan vælge blandt et alsidigt udvalg af designs.  Filato har netop gode tilbud på strikkekits fra vores eget design til kvalitets – og modebevidste kvinder. Et unikt design der kombinerer tidens mest populære tendenser inden for strikning og samtidig har god pasform og er behageligt at have på.

Stine Øster, som er medindehaver af Filato, er vores strikkedesigner og hendes design forhandles kun hos os. Du kan se de færdigstrikkede modeller i forretningen og samtidig er det muligt at købe opskrifterne som strikkekits på webshoppen. Stine har en lang erfaring bag sig inden for strik og startede allerede med at strikke, da hun kun var 4 år gammel. En erfaring som nu bliver til glæde for dig som kunde, når du handler hos filato.dk. Hvad enten du skal have rådgivning til et strikkeprojekt, råd og vejledning i at vælge farver og tilbehør eller vil deltage i et af hendes strikkekurser er Stine parat til at hjælpe dig.

Stine er passioneret strikdesigner og finder inspiration til sine modeller mange steder fra i verden. Det kan være så forskellige steder som det sydlandske Italien til mere kølige himmelstrøg som f.eks. Bergen i Norge. Fra Italien er kommet flere spændende ideer fra det antikke Roms beklædning og rustninger som er fortolket og omsat til moderne strik.

Filato Design er ikke masseproduceret og findes derfor ikke i utallige versioner som hos de store og kendte brands. Stine designer med hjertet og ud fra sin passion og lancerer en ny populær model ca. hver 2. eller 3. måned. Du finder både sødt børnetøj, moderigtige kjoler, poncho og sjælevarmere, tørklæder, huer, cardigans, bluser og interiør blandt opskrifterne.  Der er stor variation i modellerne og de findes i flotte mønstre og med mange specielle detaljer i lækre delikate farvevalg.  Størrelsesmæssigt kan alle være med da opskrifterne enten er onesize eller går fra S til XXL. Derudover er sværhedsgraden af modellerne designet så både begyndere og meget øvede strikkere har mulighed for at finde en opskrift der passer til det rigtige niveau.

Det bliver ikke nemmere med vores strikkekits fra Filato Design, hvis du er på udgik efter opskrifter som gerne må være lidt anderledes.  Med strikkekits fra Filato Design får du et produkt som er unikt og personligt.

Læs mere
Viser 1 - 24 af 24 produkter