Hækleopskrifter - Pakket om lækre kits

Der er 13 produkter

Når du nemt og hurtigt vil være kreativ og have opskrifter til dine hækleprojekter, kan vi i vores onlinebutik tilbyde dig vores lækre hæklekits. Det er super nemt at være kreativ med hæklekits – vælg en opskrift som du kan lide og har lyst til at hækle, vælg en farve fra et udvalg på hele farveskalaen og find den rigtige størrelse. Med vores hæklekits skal du ikke tænke på garnforbrug eller hæklefasthed – det har vi gjort for dig forinden. Alt hvad du behøver til dit valgte projekt kommer til din adresse i en praktisk forsendelse – du får garnnøgler og opskrift lige til døren. Det bliver ikke nemmere med Filatos hæklekits – prøv at kigge på vores webshop og vælg blandt et hav af inspirerende opskrifter på designs i mange variationer og stilarter.

Kvalitet behøver ikke være dyrt og derfor finder du med Filatos hæklekits lækkert kvalitetsgarn og spændende opskrifter der kan passe til ethvert buget. Der skal også være noget for enhver smag. Vi har udvalgt strikkekits som varierer i pris og som er sammensat i et bredt iderigt sortiment.

Uanset om du vil hækle til baby, børn, og voksne eller det det skal være interiør til din bolig, finder du mulighederne her med vores fine designs og modeller. Lad dig inspirere, find glæden frem og tilfredsstillelsen ved at hækle. Brug vores lækre opskrifter til at skabe noget unikt og smukt, hvor du blander hæklingens mange teknikker og stilarter. Pift din garderobe op med smuk hæklet beklædning i  netop den stil du er vild med.

Opdag kærligheden til en gammel håndarbejdsteknik der har en helt fantastisk tekstur. Det vil med sikkerhed klæde din bolig og skabe et fornyet udtryk. Hækling er varme og hygge indenfor. Skab et personligt og elegant udtryk med hæklede tæpper, puder, karklude, håndklæder og grydelapper. Du får et hjem som ikke alene er smukt men også rart at være i.   

Du kan bruge mange forskellige former for garn til at hækle med – alt fra bomuldsgarn til tykkere uldkvaliteter eller blandingsgarn. Filato er leveringsdygtig og mulighederne er rigtig mange og alsidige. Vores shop bugner af lækkert kvalitetsgarn så lad dig friste og gå efter vores gode og kvalitetsprægede produkter.

Læs mere
Viser 1 - 13 af 13 produkter