Det er rart at have det rigtige tøj til babyen, hvor der er taget højde for funktion og pasform. Vi satser på kvalitet og konkurrencedygtige priser, så du kan investere i godt og holdbart babytøj i et kæmpe udvalg af farver, mønstre og søde detaljer.

Listen indeholder affiliate links

Det er en stor glæde at strikke tøj til en baby, og du kan med god grund føle stolthed og tilfredshed med det færdige resultat om du er mor, bedsteforældre, veninde eller lignende. Vores babysæt kan indeholde helt op til 4 matchende items; en cardigan, bukser, hue og sokker som passer til både piger og drenge. Så hvis du mangler babytøj, er du godt hjulpet med et babystrikkekit som indeholder dejlige produkter til din baby og består af flere anvendelige basis beklædningsdele. De mange designs samlet i et kit giver dig mulighed for at vælge blandt farver, materialer og forskellige spændende designere, så det er nemt for dig at finde sødt babytøj til lige netop den lejlighed, du skal bruge tøjet til.

Der er mange fine detaljer med bl.a. strukturmønster som er nemt at strikke eller helt almindelig og enkel glatstrik. Alle farver kan benyttes, da babyen helt sikkert ser sød ud, lige meget hvilken farve du vælger at bruge til dit strikkeprojekt. De fleste nuancer klæder en baby, så det er bare at vælge ud fra farveskalaen og være kreativ i dine ynglingsfarver.

Med Filatos søde babysæt har du f.eks. en fin barselsgave der inkluderer forskellige beklædninger samlet i eet strikkekit. Du kan bruge sættet samlet til babyen eller sætte delene sammen med andet tøj du alligevel har i babygarderoben. Nemt og praktisk med mulighed for at variere den lilles påklædning, alt efter hvad du synes og er i humør til.

Der er tænkt på babyens sarte hud og alle garnmaterialer til babystrikkekits er nøje udvalgte i bløde behagelige kvaliteter som ikke kradser og generer huden. Mange af modellerne kan strikkes i babyuld som holder kroppen varm, absorberer fugt og er åndbart. Prøv også bomuld eller bambusmaterialer som er bløde og lækre. Du kan vælge fra vores egne designere eller få inspiration og opskrifter fra de store kendte brands. Sortimentet i strikkekits – babysæt er stort og righoldigt så der også et design der passer dig.

Author

Comments are closed.