Bambusgarn

Der er 4 produkter

Bambus garn til billige priser finder du lige her.
Bambus garn er blevet yderst populært verden over og med god grund. Langt de fleste garner udvindes af animalske fibre som får, alpaca'er og andre dyr, men Bambus er en vegetabilsk fibre der er langft bedre for miljøet. Bambus fibrene er lidt som græs og særligt veganske strikkere og hæklere vil finde dette garn yderst behageligt.

Bambus er en ånder og er godt for dig. Et rent bambusgarn er antibakterielt og er eminent for alle der ikke kan tåle uld eller syntetiske fibre, eller for di der bar egerne vil strikke i det bedste garn.

Strik i Bambusgarn - En god ting for dig og for miljøet.

Bambusgarn er et nedbrydeligt materiale og nehandlingen af garnet indeholder ikke nær så mange behandlingsprocessor som f.eks. bomuld. Det gør at du kan strikke med god samvittighed og samtidig få de projekter du gerne vil have, da Bambus garnet har meget de samme egenskaber som du kender fra dit bomuldsgarn. Mange er blandingsgarner så du får det bedste fra alle garnerne i et. Styrken fra bambus, der er meget slidstærk, strukturen fra bomulden. Tilsammen får du et garn der er blødere og mere velegnet til mange projekter.

Læs mere
Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • Viking - Bambino Viking - Bambino
  Tilgængelig
  Viking - Bambino
  VG467H

  Bambino garn fra Viking er et lækkert og blødt blandingsgarn bestående af 50% bambus og 50% bomuld. Garnet opfører sig almindeligt bomuldsgarn, men er mere blødt og lækkert da det er tilført bambus fibre. Indhold: 50% Bambus, 50% BomuldGarngruppe: A - 23-26mAnbefalede hækkenåle 2,5 mmAnbefalede pinde: 3 mmKan filtes: NejSuperwash: NejVægt: 50...

  29,00 kr
 • Viking - Nye Bjørk Viking - Nye Bjørk
  Tilgængelig
  Viking - Nye Bjørk
  VNB

  Det nye Björk (Bjørk) bomuld og bambusgarn fra Viking er en skøn blanding der giver de flotteste resultater når der strikkes. Indhold: 50% bomuld, 50%bambusVægt: 50 gramGarngruppe: A - 23-26mAnbefalede pinde: 3 mmKan filtes NejSuperwash: NejStrikkefasthed 10x10 cm: 25mLængde 150 meter

  29,00 kr
 • Viking Bamboo Viking Bamboo
  Tilgængelig
  Viking Bamboo
  VB600H

  25,00 kr
 • Jarbo - Tropik Jarbo - Tropik
  Tilgængelig
  Jarbo - Tropik
  55019H

  33,00 kr