Alpaca Fine fra Viking er et uovertruffen garn. Selvom det ikke er 100% Alpaca så er det blødere end de fleste Alpaca garner på markedet. Årsagen er de længere fibre der bruges i dette garn sammen med højlandsulden, der blot udgør 15%

Garnet kommer meget snart – Klik her for at se vores andre Viking garner

Ulden giver garnet nogle egenskaber som ikke findes i de rene alpaca garner. F.eks. er formfastheden mere udtrykt i dette garn, hvilket gør det særlig egnet til store såvel som små projekter.

Du får ca. 167 meter garn i bundter af 50 gram og strikkefastheden ligger på 26-28 masker, hvilket gør at garnet kommer ind i Garngruppe A og kan bruges som erstatning for ale garner i denne gruppe.

Vikings Alpaca garn er meget blødt og kan sagtens bæres direkte på huden uden at det kradser. Derudover findes Alpaca Fine i nogle farver som passer ind i den nordiske mode.

Garnet er meget velegnet til farve og mønsterstrik. Som eksempel er Sonja Koften, der blev givet i gave til Dronning Sonja til hendes 80 års fødselsdag, strikket i netop dette garn.

Viking Alpaca Fine er et uovertruffen garn i en skøn blanding af Alpaca 85% Superfine Alpaca, der er blødere end det normale Alpaca garn du kender. Derudover tilsat 15% Highland uld, der giver garnet en fasthed og varmetæthed, som ellers ikke findes i Alpaca garn. Er så blødt at du kan bære det direkte på huden

Detaljer om Viking – Alpaca Fine
Indhold: 85% Superfine Alpakka 15% Highland Ul
Vægt: 50 gram
Garngruppe: A – 23-26m
Anbefalede pinde: 2½-3mm
Kan filtes Nej
Superwash: Nej
Strikkefasthed 10×10 cm: 28m
Længde 167 meter

Author

Comments are closed.