Hækleopskrifter til damer

Der er 4 produkter

Har du fået lyst til at se nærmere på Filatos udvalg af hæklekits, så prøv med de flotte modeller og designs til damer. Kig på forslagene, lad dig inspirere og vælg lige netop det du vil hækle.  Med de kreative opskrifter, får du ideer til moderigtig hækling som findes i mange størrelser.  De lækre designs passer til alle årstiderne, så det er bare at begynde på dit næste kreative hækleprojekt. Mangler du inspiration til et kreativt projekt, har vi ideerne til lækkert tøj og tilbehør i forskellige stilarter du vil elske.

I Filatos store database over hæklekits til damer er et væld af inspiration til at hækle bluser, toppe, sjaler og meget mere. Der er desuden opskrifter på uundværlige accessories. Tørklæder er en del af det tilbehør som pifter din påklædning op og fuldender den. Du finder det hele her på siden. Og et sjal er perfekt til dit outfit enten det er efterår, vinter eller forår. Det er oplagt at bruge et dejligt varmt, stort og lækkert sjal, når det er koldt. Et sjal er næsten helt uundværligt når kulden sætter ind. Du kan også bruge det til at fuldende din stil og tilføre et feminint touch i et let garn. Det er anvendeligt over en kjole, giver kant og er en fin feminin detalje. Sæt dine smykker til og skab på den måde dit helt eget udtryk.

Eller Forkæl dig selv med en hæklet top fra det lækre udvalg af toppe i forskellige stilarter. Toppe er super - feminine og nærmest uundværlige i garderoben. Du kan bruge den til en festlig lejlighed eller sætte den sammen med en cardigan og opnå en fin afslappet hverdagsstil. Mix på en helt 3. måde til et par shorts eller en nederdel. Tag et kig på opskrifterne på toppe i forskellige designs der varierer i farver, mønstre, pasform og pris. Festtoppe, hverdagstoppe, toppe til de varme sommerdage o g de lidt mere kølige i moderigtige farver.

Vælg farver du kan lide fra hele farveskalaen. Det betyder meget for det færdige resultat hvilke nuancer du bruger. Så skru op og ned for farverne alt efter hvad du er til. Du har sikkert en yndlingsfarve eller en farve som bare klæder dig rigtig godt. Vi er leveringsdygtige med garn fra hele farvepaletten. Du kan hækle fantasifuldt og eksperimenterende eller selvfølgelig også mere afdæmpet og neutralt. Valget er dit. Det er bare at komme i gang.

Opdater din garderobe og fyld den med hækling i bløde lækre naturmaterialer. Hækling til damer kan være utrolig feminint og giver personlighed til din basisbeklædning. Hæklekits til damer giver dig anvisninger på modeller i en bred vifte af garntyper. Der er ideer til både små og store projekter, til dig der hækler med meget eller lidt erfaring  - og i alle prisklasser.

Har du fået lyst til at gå i gang med et hækleprojekt så dyk ned i opskriftsamlingen. Den er et overflødighedshorn af muligheder. Dertil kommer at garnmaterialerne er de lækreste naturmaterialer der alle er velegnede til de forskellige formål. Vi har som sædvanlig udvalgt kvalitetsgarn. Glæd dig til dit næste kreative hækleprojekt.

Læs mere
Viser 1 - 4 af 4 produkter