Økologisk Bomuldsgarn

Der er ingen produkter i denne kategori

Her finder du vores økologiske bomuldsgarner fra blandet andet Cewec, Mayflower mf. Det er et klassisk bomuldsgarn og indgår i vores garngruppe B, så det er nemt at finde mange opskrifter.

Det fåes ganske enkelt ikke bedre og så oveni købet 100% økologisk. perfekt til karklude, håndklæder og tøj. Strik med god samvittighed

Egyptisk bomuld - Højeste kvalitet

Rigtig mange der strikker ved at egyptisk garn er blandt de bedste i verden. Det er lange fine fibre i en tæthed bedre end hvad vbi kender fra andre lande. Hvis du gerne vil strikke kvalitet uden at det koster en formue, så prøv vores lækre Økologiske bomuldsgarn fra MayFlower- Cotton Øko 8/4.

Det fås i 20 skønne farver og er velegnet til at strikke tilbehør såvel som tøj. Strik eller hækkel de fineste gæstehåndklæder eller karklude. Det bedste er økologien i dette lækre bomuldsgarn. Det er nemlig slet ikke behandlet med nogle af de skadelige stoffer som man ellers desværre ser i bomnuldsindustrien. Nu kan du strikke i høj kvalitet med god samvittighed.

Interessen for Økologisk garn

Interessen for økologisk garn har været stødt sitgende de sidste år og særligt de sidste to år, hvor det har været alment kendt at de engangskarklude, som man kender fra supermarkedet indeholder microplast, der er både dårligt for miljø og mennesker. Det har skabt en stor interesse for at strikke selv og gerne 100% meljørigtigt. Generelt så strikkes der rigtigt meget i økologisk bomuld. Dels fordi ved derved at det er sundt for kroppen og vores børn, samt at vi med god samvittighed kan strikke løs uden at skade miljøet.

Hvis du skal strikke i dette lækre garn så anbefaler vi en strikkepind på 3 mm og skal du hækle så er hæklenålen på 2,5 til 3 mm perfekt.

Læs mere