Hækleopskrifter til børn

Der er 3 produkter

Med Filatos hæklekits i børnekategorien er udvalgt praktiske og smarte designs til piger og drenge mellem 2 og 12 år.  Du kan hente masser af inspiration her på siden til lækkert hæklet børnetøj fra de store kendte brands.

Hæklekits til børnetøj er en kilde til kreativitet, som både du og dit barn kan have glæde af. Børnetøj skal dog leve op til mange krav og behov. Det skal være af høj kvalitet, praktisk anvendeligt og behageligt at have på kroppen. Der skal være fuld bevægelighed i barnets påklædning og materialet må ikke kradse. Barnet skal kunne lege og bevæge sig frit i tøjet.

Netop de egenskaber er medtænkt i modellerne. De er baseret på forskellige tendenser fra moden i gode pasformer med fin komfort og bevægelighed.  Alle garnmaterialer der er benyttet i opskrifterne er af høj kvalitet – de fleste af rene naturfibre.

Børn har også blik for at klæde sig smart og synes det er sjovt med unikke detaljer på tøjet.  Derfor har Filato sammensat et moderigtigt sortiment som løbende opdateres i forhold til nye trends inden for hækling til børn.

Lav lækkert håndlavet hækling til dine børn med opskrifter fra Filato der byder på kvalitetshækling til ungerne, som de vil elske. Her finder du den smarteste børnemode i tidens trend og tendenser – lige til at fylde garderoben op med.

I opskrifterne er der fokus på velvære og komfort, men også på mode som dine børn bliver vilde med at klæde sig i. Prøv at hækle i en udsøgt kløefri uldkvalitet – det er fuldkommen uimodståeligt med håndlavet hækling i små størrelser. Vælg mellem de mange flotte farver og kulørte mønstre – her er noget for enhver pige og dreng.

Udvalget giver dig tøj til alle begivenheder; til leg, festlige lejligheder som fødselsdage og højtider, til sommer og vinter i moderigtige faconer og nuancer. Uanset årstiden finder du hækling med gode overfladeegenskaber som kan modstå lidt af hvert. 

Som sædvanlig er der opskrifter på forskellige niveauer, så der er noget for alle hæklere uanset erfaring. Så lad dig endelig ikke afskrække, hvis det er første gang du læser en opskrift.  Opskrifterne indeholder alle vigtige informationer og leder dig gennem hele hækleprocessen trin for trin på instruktiv vis. Fagudtryk, specielle symboler og forkortelser kan virke afskrækkende i starten, men det er til at lære. Start f.eks. med et mindre projekt til at begynde med. Det er hurtigt færdigt og du får glæden hurtigt ved dit hækleprojekt.

Gør det til en oplevelse for barnet, sæt jer sammen og vælg ud bland yndlingsfarverne og de mange sjove motiver. Det kan være sjovt at give den gas med en masse kulører, men mere afdæmpede farver er selvfølgelig også en mulighed. Pastelfarver er altid et hit og har en frisk og let virkning. Find inspiration i dine omgivelser til dit kreative hækleprojekt. Kig på farverne i naturen. I skoven eller ved stranden har du naturens farvepalet lige ved hånden. Gå på opdagelse i havens bede eller i din egen boligindretning. Her er der helt sikkert mange smukke farvekombinationer du med lethed kan overføre til dine kreative projekter.

Læs mere
Viser 1 - 3 af 3 produkter