Hækleopskrifter til Baby

Der er 7 produkter

At hækle til babyen er en dejlig kreativ aktivitet. Der er næsten ikke noget bedre end en baby, man kan forkæle med et hækleprojekt. Et kreativt projekt som er udført med kærlighed og tankerne på den lille. Det er livsglæde! Med vores hæklekits til babyen giver vi dig masser af inspiration til modeller, til farvevalg og garn. Vi har samlet de mest populære opskrifter til babyen- lige til at starte på.

Modellerne rammer bredt, så du har mulighed for at forny babygarderoben. Vælg blandt de sødeste farver og blødeste materialer. Klæd guldklumpen fint på, så den mindste føler sig veltilpas og glad. Du får mulighed for at hækle søde og fine designs. Sortimentet indeholder bukser, bluser, kjoler, veste, huer, vanter, strømper og sutsko.

Fælles for alle opskrifterne er et dejlig og varieret farvevalg fra hele farveskalaen, flotte mønstre og et væld af sjove detaljer. Detaljerne er med til at gøre vores designs helt unikke og personlige. Men tøj til de mindste skal ikke bare se godt ud. Det skal samtidig være praktisk. Det er et must med bevægelighed, så der ikke er noget som strammer og generer. Tøjet skal føles behageligt, blødt mod huden og være nemt at maskinvaske. Derfor er garnet udvalgt blandt garntyper som ikke kradser mod babyens bløde og sarte hud.

Du finder lækre garnkvaliteter på alle prisniveauer, så du kan vælge bredt fra sortimentet, da små børn jo vokser hurtigt og skal have skiftet størrelsen på babytøjet. Derfor behøver det ikke at være dyrt at forny babygarderoben, når du køber garn. Babydesigns er ofte superhurtige at hækle færdige og derfor udvider Filato løbende med flere modeller, så du kommer ikke til at mangle inspiration til fremtidige projekter. Samtidig opdateres udvalget så det følger de nyeste trends og tendenser i moden.

Blandt det store udvalg af opskrifter til guldklumpen finder du designs for hæklere på alle niveauer. Om du er nybegynder, mere øvet eller meget erfaren med hækling, kan du finde lige netop den model som passer til dig.  Opskriftsamlingen opdateres løbende og udvides hele tiden med nye inspirerende opskrifter. Du får således fornyet inspiration med vores hæklekits, hvis du mangler ideer til din strikning.

Måske er du på udkig efter en sød kjole. Kjoler er noget af det yndigste, du kan give din baby på. I sortimentet findes de i mange fine modeller tilsat søde detaljer. Du kan twiste med fantasifulde abstrakte blomstermønstre, lukning med smukke perlemorsknapper eller et satinbånd i livet. Blandt vores hæklekits finder du opskrifter til at style med. Sæt en hue til, bukser til at have inde under kjolen eller en sød sløjfe i håret.  

Det brede udvalg af opskrifter har priser til forskellige budgetter og der er udvalgt et fint sortiment i de sædvanlige lækre garnkvaliteter. Du kan altid finde noget der passer til din stil og som du har lyst til at hækle. Så find kreativiteten frem og glæden ved at hækle – det bliver ikke nemmere med vores hæklekits, hvor du i ro og mag kan fordybe dig i de flotte modeller til babyen. Du får en overskuelig anvisning til masker og teknikker. De instruktive opskrifter er nemme at følge og materialevalget gør det til en fornøjelse at være kreativ.

 

Læs mere
Viser 1 - 7 af 7 produkter