Sæson strikkeopskrifter, Jul og påske mfl

Der er 5 produkter

Med vores strikekits finder du inspiration og ideer til indretningen af din bolig. Dekorer med søde sæsonbetonede pynteting. Sæt et personligt præg på dit hjem med håndlavede figurer, nisser, engle og tekstiler i flotte farvekombinationer. Lav sjove dekorationsdetaljer og skab en personlig atmosfære.

Din personlige stil og smag er lige netop det der forvandler din bolig til et hjem. Et sted hvor der er en hyggelig stemning og hvor du føler det er rart at være. Det er simpelthen de dekorative indfald og detaljer der gør forskellen. Med et personligt touch har du mulighed for at løfte et rum med farver og pynt. Det er ikke så meget der skal til i virkeligheden.

Og det udtrykker i sin helhed noget om personligheden og livsstilen i boligen. Din bolig er på en måde dit visitkort. Derfor har vi samlet et udvalg til dig af forskellige søde pynteting og brugsting. Sortimentet passer til alle stilarter og du finder nemt opskrifter der kan matche din personlige stil. Vores items kan kombineres med stilen i et minimalistisk hjem eller i et romantisk vintagehjem.

Vi har inspiration og ideer til højtiderne lavet i bløde og lækre naturmaterialer og du kan sagtens lave din egen julepynt i julens farver.  Det viser du er kreativ og har sans for farvesammensætning, dekoration og går op i boligen. Vi har mange søde items til julen – filtede nisser i børnestørrelse, filtede hjerter som kan hænge på juletræet eller på tørrede grene, julekugler i strik som er helt anderledes end de sædvanlige af glas, julesok med flot nordisk mønster der ligner iskrystaller og pynt til julebordet.  Vi har også sjove opskrifter på små bestikstrømper, som du kan lægge ved hver kuvert til dine gæster. Det ser indbydende ud at der er gjort noget ekstra ud af bordpynten og får dine gæster til at føle sig ekstra velkomne.  

Opskrifterne er udførlige og nemme at følge. De findes i forskellige strikketeknikker og i filteteknik. Vores sæsonstrikkekits varierer efter højtiderne og årstiderne, så du altid har mulighed for at finde ideer til julen og påske.  

Læs mere
Viser 1 - 5 af 5 produkter