Lana Grossa

Der er 7 produkter

Brandet LANA GROSSA stammer fra et 30 år gammelt tysk firma som er Europas største garnleverandør.  Garn fra det tyske Lana Grossa spindes på udvalgte spinderier i Italien. Lana Grossa står for kvalitet og luksus i et bredt udvalg af garner i et væld af dejlige farver, typer og kvaliteter.

Om du er på udgik efter silke, uld, bomuld eller forskellige spændende effektgarner som bouclè eller metallic, finder du det hele fra det luksuriøse og kreative brand. Er du til jordfarver, støvede pasteller, pink, orange, rød eller hvad med himlen og havets nuancer ? Garn fra Lana Grossa findes i en vidunderlig farveskala i moderne garntyper og i de helt klassiske garner som egner sig rigtig godt til f.eks. strikning af sokker.

Producenten Lana Grossa benytter sig af mottoet ”ALWAYS SOMETHING SPECIAL” og lever op til forpligtigelsen med deres brede produktionsprogram som dækker over moderigtig garn, garn til kreativ og fantasifuld samt strik til det stilrene klassiske. ”KUN DET BEDSTE ER GODT NOK” og for Lana Grossa har hvert enkelt garnnøgle sin egen besked, sin egen specielle struktur og moderne image samt unikke funktion.

Derfor vælger firmaet at få spundet deres garn på førende spinderier i Sydeuropa (Italien) Garnspinderierne i Italien benytter en speciel karteteknik, som giver den udsøgte garnkvalitet, du finder hos den tyske garnproducent.

Lana Grossa udgiver desuden garnmagasinet FILATI, som kommer i 8 udgaver om året. Her præsenteres den seneste mode inden for strikning og modellerne kommer direkte fra catwalken. Der er også masser af ideer til børnestrik og forskellige temaer om strik med kreative ideer, tips og inspiration.

LANA GROSSA TILBUD

Har du fået lyst til at prøve at strikke i det kvalitetsprægede og kreative garn fra den succesfulde garnspecialist, har vi fordelagtige tilbud til dig. Selv om garnet er eksklusivt er det for alle som elsker at strikke. Luksusgarn behøver ikke være unødigt dyrt at investere i og vi holder priserne på et fornuftigt niveau.

Priserne varierer i alle niveauer afhængig af hvilken type garn, du ønsker at strikke i. Kendetegnende for alt garn fra Lana Grossa uanset prisklasse er, at det er kvalitetsprodukter. Men der skal være noget for enhver til store og mindre strikkeprojekter.

LANA GROSSA OPSKRIFTER

Med opskrifter fra Lana Grossa finder du det hele og får masser af inspiration til dit håndarbejde. I Filatos database er der opskrifter på designs som også her kommer direkte fra catwalken med de nyeste tendenser og hotteste indslag inden for moden i strik. Er du til det mere afdæmpede får du også inspiration til mere klassiske og tidløse modeller. Der er opskrifter på kreativ strik med sjove finurlige detaljer, som du kan pynte og personliggøre dine projekter med.

Oplev de mange dejlige farver som Lana Grossagarn indfarves i og prøv at eksperimentere med flotte sprudlende nuancer i skønne naturlige garnmaterialer.

Der er opskrifter til alle generationer; unge, ældre, børn, babyer og midaldrende. Til kvinder og mænd. Drenge og piger. Vi har udvalgt designs som rammer mange stilarter. Er du den romantiske type, den klassiske eller noget helt tredje ? Se vores alsidige udvalg af modeller igennem og find det det passer til lige netop dig.

LANA GROSSA FORHANDLER DANMARK

Filato er Lana Grossaforhandler og vi glæder os over at kunne præsentere dig for luksusbrandet i vores forretning. Kom ind i forretningen og se hvordan du kan skabe strik i udsøgt garnkvalitet. Oplev farverne og mærk på garnet.  Med garn fra Lana Grossa kan du udvikle og perfektionere din strik. Vi er klar med råd og vejledning til dig.

Du kan også selv vælge ud fra Webshoppen og prøve kræfter med vores luksusgarn. Vi henvender os til strikkere med meget eller lidt erfaring. Lad dine strikkedrømme blive til virkelighed med et kreativt projekt i Lana Grossagarn.

Læs mere
Viser 1 - 7 af 7 produkter
 • Lana Grossa - Alpaca 400 Lana Grossa - Alpaca 400
  Tilgængelig
  Lana Grossa - Alpaca 400
  LG12540001H

  Lana Grossa Alpaca 400 er et helt unikt garn. For det første løber det hele 375 meter på kun 50 gram og strikkes på pind 4-4½, hvilket er meget specielt.  Indhold: 35 % Polyamid, 35 % Alpakka, 30 % Virgin uld Vægt: 50 gram Garngruppe: B - 20-22m Anbefalede pinde: 4-4,5 mm Kan filtes Nej Superwash: Nej Strikkefasthed 10x10 cm: 20m x 26p Længde...

  79,00 kr
 • Lana Grossa - Mohair Nuovo Lana Grossa - Mohair Nuovo
  Tilgængelig
  Lana Grossa - Mohair Nuovo
  12010014H

  Endelig et tykt mohair garn med en fantastisk blødhed og struktur der kan bruges til noget. Her falder Lana Grossa Mohair Nuovo med sin strikkefasthed helt perfekt.

  52,00 kr
 • Lana Grossa - Cometa Lana Grossa - Cometa
  Tilgængelig
  Lana Grossa - Cometa
  LG13100001H

  Lana Grossa Cometa er et helt vanvittigt lækkert garn med nogle helt specielle egenskaber og visuelle effekter. ndhold: 34 % Alpakka, 33 % Polyamid, 22 % Viskose, 6 % Virgin uld, 5 % PolyesterVægt: 50 gramGarngruppe: D - 12-15mAnbefalede pinde: 6 mmKan filtes NejSuperwash: NejStrikkefasthed 10x10 cm: 13m x 18pLængde 130 meter

  69,00 kr
 • Lala Berlin - Lovely - Lana Grossa Lala Berlin - Lovely - Lana Grossa
  Tilgængelig
  Lala Berlin - Lovely - Lana Grossa
  LG15190009H

  Lovely fra Lala Berlin er endnu et luksus garn i rækken fra Lal Berlin, der gennem Lana Grossa designer det lækreste garn du kan forestille dig. Lovely er ingen undtagelse. Indhold: 52 % Baby Alpaca, 18 % Kasmir, 18 % Virgin uld, 12 % PolyamidVægt: 50 gramGarngruppe: D - 12-15mAnbefalede pinde: 9 mmKan filtes JaSuperwash: NejStrikkefasthed 10x10 cm:...

  79,00 kr
 • Lana Grossa - Gomitolo 200 Degrade Lana Grossa - Gomitolo 200 Degrade
  Tilgængelig
 • Lana Grossa - Anima Lana Grossa - Anima
  Tilgængelig
  Lana Grossa - Anima
  1800001H

  Lana Grossa Anima er et top lækkert kvalitetsgarn i den skønneste blanding af  Alpaca, Bomuld og en smule polyamid, for at give fibrene bedre hold og struktur. Indhold: 51 % Alpaka, 34 % Baumwolle, 15 % PolyamidVægt: 50 gramGarngruppe: D - 12-15mAnbefalede pinde: 5-6 mmKan filtes NejSuperwash: NejStrikkefasthed 10x10 cm: 14m x 19pLængde 160 meter

  69,00 kr
 • Lana Grossa - Silkhair Paillettes Lana Grossa - Silkhair Paillettes
  Tilgængelig
  Lana Grossa - Silkhair Paillettes
  14440415H

  Her er garnet til dig som elsker tynde og fjerlette resultater og gerne vil pynte med pailletter der rent faktisk holder. En skøn blanding af Mohair, Virgin Uld og Silke Indhold: 61 % Mohair, 17 % Nylon, 11 % Virgin uld, 11 % SilkeVægt: 25 gramGarngruppe: B - 20-22mAnbefalede pinde: 4,5-5mmKan filtes NejSuperwash: NejStrikkefasthed 10x10 cm: 22m

  89,00 kr