Drops Alaska

Der er ingen produkter i denne kategori

Drops Alaska er uldgarn fra Garnstudio. Det er ubehandlet – altså ingen kemikalier – så det er det bedste af det bedste. Det er velegnet til at strikke sokker, trøjer, pudebetræk, tasker og alt muligt andet af. Eller du kan hækle vanter og huer af det. Du kan bruge det til både voksne og børn samt babyer. Ja, endda til en lille jakke til chihuahuaen så den ikke fryser i vinterkulden.

Egenskaber for Drops Alaska

  • Materiale: 100 % uld
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 5 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g = ca. 70 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Strik ensfarvet, strik i striber eller mønstre – du kan vælge mellem mange forskellige farver. Få eventuelt ny inspiration ved at kigge blandt vores mange opskrifter. Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – enten på telefon eller mail.

Drops Alaska fås i uni colour eller mix

Du kan få Drops Alaska i uni colour hvor garnet er ensfarvet – helt ensfarvet, uden nogen som helst effekter. Du kan også få Drops Alaska i mix som betyder at garnet har flere nuancer. De forskellige farver bliver kartet sammen før garnet bliver spundet. Det giver en rigtig flot effekt.

Du kan sagtens blande uni colour og mix i ét og samme stykke tøj – det giver et smart og iøjnefaldende look.

Du kan også bruge andre garner fra Drops

Skulle du have fundet en opskrift du synes rigtig godt om, men det er noget andet garn, så betyder det ikke at du skal opgive dit projekt. Du kan nemlig sagtens udskifte en slags garn med en anden. Du kan skifte lige over hvis garnet er af samme garngruppe. Drops Alaska er i garngruppe C som svarer til en strikkefasthed der ligger inden for 16 – 19 masker.

Hvis du vælger en garntype der ikke er i sammen garngruppe, kan du kompensere for forskellen på tykkelsen af garnet ved at bruge flere eller færre tråde af den garntype du vælger i stedet for.

Den bedste måde du sikrer dig på er at lave en strikkeprøve inden du går i gang. Er strikkefastheden på garnet i opskriften opgivet til eksempelvis 18 m x 23 p glatstrik så skal en strikket stykke på 10 x 10 cm have denne størrelse. Har det ikke det, kan du vælge en større eller mindre pind.

Husk også på at der ikke er lige mange meter garn i alle garner. Derfor skal du regne ud hvor mange meter du skal bruge og købe garnet ud fra det.

Oeko-Tex®-certificeret garn

Når du køber Drops Alaska er du 100 % sikker på at du får garn der ikke indeholder stoffer som er forbudt eller kemikalier der er skadelige for din krop. Og det gælder fra start til slut i alle produktionsfaserne. Drops Alaska er nemlig Oeko-Tex®-certificeret.

Læs mere