Drops Alpaca Bouclé

Der er ingen produkter i denne kategori

Bouclé er det franske ord for løkke. Når du ved det, giver det god mening at dette garn fra Garnstudio netop hedder Alpaca Bouclé. Det er hovedsagelig fremstillet af alpaca-uld der danner en masse små løkker. Det giver en iøjnefaldende og vamset struktur til dit håndarbejde, som samtidig bliver let og luftigt.

Egenskaber for Drops Alpaca Bouclé

  • Materiale: 80 % alpaca – 15 % uld – 5 % polyamid
  • Strikkefasthed 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 5 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g = ca. 140 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Brug Drops Alpaca Bouclé til ponchoen til hende, til hue til barnet eller måske til en bamse eller et par strikkede støvler.

Find inspiration i vore opskriftsektion. Har du spørgsmål, så kontakt vores kundeservice der er parat med råd og vejledning.

Alpaca Bouclé er strikkegarn i dæmpede farver

Du kan få Alpaca Bouclé i flere forskellige farver. De er afdæmpede – nærmest støvede – hvilket giver dit håndarbejde et dejligt, naturligt look.

Alpaca Bouclé er spundet af to tråde og fås både som uni colour og mix. Uni colour betyder at garnet er spundet af to helt ensfarvede tråde hvorved garnet naturligvis også bliver helt ensfarvet. Mix betyder at garnet er spundet af to tråde af hver sin farve hvilket giver en flot effekt og giver et naturligt farvespil i dit håndarbejde. Mix-garnets tråde bliver kartet sammen før garnet spindes.

Du kan ikke altid regne med de farver du kan se på din skærm, for desværre viser alle skærme ikke farver ens. Nogle farver kan se mørkere eller mere mættede ud på nogle skærme end de er i virkeligheden.

Til gengæld lover vi at når du bestiller flere nøgler af samme farve garn, får du alle nøgler i samme parti. Det gør at du er sikker på at indfarvningen er den samme på alle nøgler så dit håndarbejde ikke får uønskede farveskift midt i det hele.

Alpaca Bouclé er et solidt garn til små penge

Det ville være ærgerligt at se på hver gang du kigger på din striktrøje eller sjal som jo skal holde i mange år. Og det gør det.

Bindetråden i Alpaca Bouclé er nemlig en blanding af uld og nylon som gør at garnet er ekstra slidstærkt. Samtidig er det også utroligt blødt, og du kan godt bære det direkte på huden. Alligevel er Alpaca Bouclé et garn der er til at betale.

Et strikkegarn med mange muligheder

Og du har rigtig mange muligheder med Alpaca Bouclé. Du kan lave hulmønster, strukturmønster, eller du kan mikse farverne – både uni colour og mix – eller strikke med to typer garn. Husk at vælge et garn fra samme garngruppe, så er du sikker på at garnerne passer sammen i tykkelse og strikkefasthed – Alpaca Bouclé er i garngruppe C. Eller du kan filte det. Det giver en flot effekt til eksempelvis hjemmesko, hatte, tasker eller andre mindre håndarbejder.

Læs mere