Drops Baby Merino

Der er ingen produkter i denne kategori

Dette garn – Drops Baby Merino – fra Garnstudio er specielt velegnet til at lave ting til børn. Lige fra den helt lille baby til det større barn. Men du kan også sagtens strikke eller hækle en yndig og feminin cardigan til dig selv.

Egenskaber for Drops Baby Merino

  • Materiale: 100 % uld
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24 m x 32 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 3 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 175 m
  • Vaskeanvisning: Fin- eller uldvask ved maksimum 40° C uden brug af skyllemiddel – skal liggetørre

Når du strikker af Drops Baby Merino er det vigtigt at du overholder strikkefastheden – og hellere for fast end for løst – da garnet er spundet af flere tynde tråde der giver en særlig elasticitet. Når du overholder strikkefastheden er du sikker på at det færdige resultat bevarer sin fasthed og facon.

Drops Baby Merino er blødt og nemt at håndtere

Årsagen til at Drops Baby Merino er velegnet til at strikke babytøj af er naturligvis at det giver et ekstremt blødt og kløfrit resultat. Det gør det fordi garnet er spundet af den fineste merinould fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika.

Derudover er det også nemt at arbejde med Drops Baby Merino. Det er nemlig kabelspundet – en teknik der giver et flot og ensartet resultat.

Tåler at blive vasket i maskine

En anden grund til at Drops Baby Merino er velegnet til baby-strik, er at det kan vaskes i vaskemaskine – igen og igen uden at krympe.

Garnet er nemlig Superwash-behandlet hvilket er en speciel måde at behandle ulden på så det netop tåler vask i maskine uden at blive ødelagt.

Mange tror at uld krymper let og undlader derfor at bruge det, men uld der er Superwash-behandlet kan du trygt arbejde med uden bekymring. Til gengæld er garnet ikke egnet til at blive filtet.

Gode muligheder for variation

Du har rigtig mange muligheder med Drops Baby Merino når du skal vælge farve(r) til dit håndarbejde. Garnet findes nemlig i rigtig mange forskellige farver og nuancer. Fra de helt lyse og neutrale over de traditionelle babyfarver, lyseblå og lyserød, og klare grønne, gule, blå og røde til de noget mørkere.

Du kan ikke altid helt regne med farverne på garnet når du kigger på din skærm, men navnet på farven – for eksempel ”lime”, ”lys himmelblå” og så videre – giver dig et hint.

Du kan også variere dit strik ved at kombinere med andre garner. Vil du have en fra samme garngruppe skal du vælge fra garngruppe A, hvilket svarer til en strikkefasthed inden for 23 – 26 masker.

Drops Baby Merino er Oeko-Tex®-certificeret

Når du bruger Drops Baby Merino behøver du ikke bekymre dig for at udsætte din baby, dit barn eller dig selv for den sags skyld for giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer. Drops Baby Merino er nemlig Oeko-Tex®-certificeret. Det er et globalt system hvor alle råmaterialer, mellemprodukter og slutprodukter i alle produktionsfaser testes for kemikalier og andre for helbredet skadelige stoffer. Derfor kan du være helt tryg når du bruger Drops Baby Merino til at strikke af.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Læs mere