Drops Kid-Silk

Der er ingen produkter i denne kategori

Dette super bløde garn, Drops Kid-Silk, fra Garnstudio er en lækker blanding af mohair og silke. Det egner sig vældig godt til feminint og yndefuldt strik.

Egenskaber for Drops Kid-Silk

  • Materiale: 75 % mohair – 25 % silke
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 3½ mm
  • Indhold pr. nøgle: 25 g – Ca. 200 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Garnet er let og luftigt hvorfor det er bedst til mindre håndarbejder, såsom sjaler, tørklæder og små toppe, men det kan også bruges til florlette og tynde bluser eller trøjer.

Drops Kid-Silk i mange farver

Der er rigtig mange farver at vælge imellem når du vælger Drops Kid-Silk. Det fås i to farvetyper – uni colour og longprint.

Uni colour er farver der er helt igennem ensfarvede. Her er der et stort udvalg – sarte, støvede, neutrale, lyse og mørke.

Longprint er en farvetype hvor varierende farver gentages regelmæssigt, men i tilfældige længder. Begge farvetyper kan bruges alene, sammen eller sammen med andre garner.

Når du vælger farve på dit garn, skal du være opmærksom på at farven kan se anderledes ud på din skærm end den er i virkeligheden. Det sker fordi alle skærme ikke viser farver ens så selvom vi gør os meget umage for at opnå højeste farvenøjagtighed, kan vi ikke helt garantere dette.

Lav flotte effekter

Drops Kid-Silk er i garngruppe A som har en strikkefasthed på mellem 23 og 26 masker. Hvis du kombinerer Drops Kid-Silk med garn fra andre garngrupper får du en flot og unik effekt.

Hvis du bruger Drops Kid-Silk alene kan det være en fordel at strikke med dobbelt garn.

Har du brug for inspiration til hvad du kan lave af dette lækre garn, så tjek i vores opskriftsarkiv. Her finder du mange spændende opskrifter, men også links til andre sider hvor du kan finde gratis opskrifter.

Sundt garn

Garnet her er produceret i EU under bæredygtige forhold. Garnet indeholder ikke kemikalier eller andre helbredsskadelige stoffer. Det er garnets Oeko-Tex®-certificering din garanti for.

Vi hjælper gerne

Skulle du have spørgsmål vedrørende Drops Kid-Silk eller spørgsmål vedrørende opskrifter, garnvalg eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktinfo her øverst på siden. Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i dennes åbningstid. Vi bor i Præstø på Sydsjælland. Du finder adressen andet steds her på siden.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Læs mere