Drops Polaris

Der er ingen produkter i denne kategori

Drops Polaris er et tykt, blødt garn fra Garnstudio – Nordeuropas største mærke inden for garn, design og håndstrik. Garnet er velegnet til tykt og varmt strik – du kan selvfølgelig også hækle med det og da det er ubehandlet uld kan du også filte med det da det krymper ved finvask i maskine.

Egenskaber for Drops Polaris

  • Materiale: 100 % uld
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 7 m x 8 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 15 mm
  • Indhold pr. nøgle: 100 g – 36 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Vælg dette garn når du hurtigt vil strikke et tæppe, en jakke eller lignende. På grund af garnets tykkelse, strikkes det på store pinde og har en strikkefasthed der placerer garnet i garngruppe F (5 – 8 masker), og du kommer derfor hurtigt langt. Du kan også strikke sokker/tøfler, sjaler, tørklæder, puder, gulvtæpper og lignende af det.

Garnet er mest velegnet til de mindre håndarbejder, men du kan også strikke bluser af det, men da det er et tykt garn kan håndarbejdet godt blive lidt ”tungt” – der vil eksempelvis gå ca. 15 nøgler til en damebluse i størrelse medium – til gengæld får du en dejlig blød og lun bluse.

Ubehandlet uldgarn med certifikat

Som nævnt er Drops Polaris ubehandlet uld. Det betyder at ulden kun er vasket og intet andet inden indfarvning. Den har således ikke været udsat for nogen form for kemisk behandling, for på den måde fremhæver man bedst uldens struktur og dens naturlige egenskaber.

Drops Polaris er produceret inden for EU, og det er Oeko-Tex®-certificeret. Det er et system hvor ulden/garnet bliver testet – og certificeret hvis det opfylder kravene – hele vejen igennem alle produktionsfaser fra råmateriale over eventuelle mellemprodukter og lige til det færdige produkt for skadelige stoffer som er forbudt eller reguleret ved lov – herunder kemikalier som er kendt for at være skadelige for sundheden.

Det er derfor også et bevis for at produktionen af Drops Polaris er bæredygtig både for dig og for dyrene.

Få, men flotte farver

Der er ikke så mange farver at vælge imellem når du vil bruge Drops Polaris, men du kan kombinere det med andet garn, for eksempel Drops Eskimo som findes i rigtig mange flotte farver. Eller du kan lave kunstneriske struktur- eller hulmønstre i dit håndarbejde for at give det en iøjnefaldende effekt.

Husk hvis du vælger at kombinere med andre garntyper at overholde strikkefastheden, og hvis det er et noget tyndere garn eventuelt at bruge flere tråde af det tynde garn sammen med kun en tråd af Drops Polaris – med mindre du går efter en helt speciel effekt.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe. Du finder vores kontaktinformationer her øverst på siden. Spørg endelig også hvis du mangler noget og du ikke kan finde det her i shoppen.

Læs mere