Drops Belle

Der er ingen produkter i denne kategori

Drops Belle fra Garnstudio er et utroligt smukt og alsidigt garn. Grundet dets sammensætning er det et fantastisk helårsgarn med sin fasthed fra bomuld, sin karakteristiske tekstur fra hør og sit skinnende look og sin blødhed fra viskose. De modeller du kreerer kan sagtens bruges direkte mod huden da Drops Belle er behageligt selv på sart hud.

Et garn der giver kvalitet og luksus i din hverdag – perfekt ti dagligdags brug da det er slidstærkt og kan vaskes i vaskemaskine og ikke mindst fordi det er et billigt garn.

Egenskaber for Drops Belle

  • Materiale: 53 % bomuld – 33 % viskose – 14 % hør
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 4 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – 120 m
  • Vaskeanvisning: Finvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Det kan bruges til både børn og voksne, både piger og drenge samt kvinder og mænd og også til at strikke eller hækle ting af du kan forskønne dit hjem med. Så alt fra små dekorative ophæng over nederdele til herrebluser. Garnet er velegnet både til de kølige modeller og de lidt lunere. Hør er behageligt at have på i varmt vejr – endda mere behageligt end bomuld – fordi hør er bedre til at absorbere fugt end bomuld, og så tørrer det hurtigere.

Mulighederne er rigtig mange med dette lækre Drops Belle. Se mange flere muligheder ved at kigge i vores opskriftssektion eller under vores Strikke & Hækle Kits.

Drops Belle er hørgarn i naturlige farver

Drops Belle er ikke lavet af 100 % hør, men det har den dér smukke naturlighed som kun hør har. Derfor er garnet også holdt i farver der er tro mod garnets naturlige egenskaber.

Du kan alligevel godt finde farver som f.eks. blå eller violet, men de har en naturlig glans over sig. De er ikke skrigende eller kunstige at se på.

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den naturlige farve da ikke alle skærme viser farver ens.

Garnet er perfekt til ensfarvet strik, hulmønstre, strukturmønstre eller til at lave fine farvemønstre med.

Bæredygtigt, naturligt garn

Drops Belle er fremstillet i EU. Det Oeko-Tex®-certificeret hvilket er din sikkerhed for at garnet er fremstillet under bæredygtige forhold og uden nogen skadelige stoffer og kemikalier.

Besøg os i Præstø

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp til en opskrift, til garn- eller pindevalg eller andet vedrørende dit håndarbejde, så ringer du bare til os i åbningstiden, mailer til os hele døgnet rundt eller besøger os i vores fysiske butik i dennes åbningstid i Præstø på Sydsjælland.

Du kan finde vores kontaktinformation øverst her på siden, og du kan finde vores adresse under Butikken herover. Vi glæder os til at se jer.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Læs mere