Udskiftlige rundpinde

Der er 11 produkter

Med vores udskiftelige pinde har du altid flere størrelser ved hånden. Du kan skifte til en større eller mindre pind og dermed få ensartet strik der overholder strikkefastheden i din opskrift. Vi har selvfølgelig pinde til både og store masker.

Drops Pro Romance findes i størrelserne fra 3.5 mm til 10 mm i både hele og halve numre. Med udskiftelige pinde kan du strikke i lækkert tykt garn og i fint tyndt garn. De er velegnede til både stort og løs strik eller småt og tæt strik.  Det store udbud i halve og hele størrelser gør det ligetil og effektivt at finde den rette pind, som passer perfekt til den opskrift du har valgt.

Pindene samles med løse wirer som findes i længderne 60 cm, 80 cm og 100 cm. Samlingen er enkel og foregår let. Når pinde og wirer er koblet sammen er samlingen meget solid, slidstærk og effektiv. Den kan holde til mange timers hyggelig strikning. Du kan have udstyret i årevis uden slitage og knæk i sammenkoblingen.

Pindene er forarbejdet i et lækkert naturmateriale. De er udført i birketræ, som er en let træsort der er rar at have i hænderne. Birketræ er ultralet og behageligt at holde på. Med udskiftelige pinde i birketræ får du strikkeudstyr i topkvalitet med gode egenskaber.

Idet birketræ er et materiale med høj slidstyrke og et yderst stærkt materiale er spidserne forarbejdet så de er mest mulig spidse. Det tilfører høj funktionalitet til pindene. Du får nemt styr på maskerne, når du strikker. De glider legende let på birketræspindene som også er lydløse.

Pindene holder dine hænder varme, da de har en evne til at holde på varmen. Det er en fordel for dig som måske lider af gigt. Prøv Filatos birketræspinde og oplev hvor rare de er at holde på. Desuden er de nærmest uopslidelige og er blevet en favorit blandt vores kunder.

Læs mere
Viser 1 - 11 af 11 produkter