Babytæpper er noget af det mest strikkede til babyer udover babytøj og der er mange der har spurgt os hvilket garn de skal vælge når der skal strikkes babytæpper.

For at få et resultat der er blødt men samtidig brugbart anbefaler vi altid garn der er spundet så det ikke har lange løse fibre, som den lille kan få i munden når de har tæppets kanter i eller nær munden.
En anden god ting at overveje er hvad tæppet skal bruges til. Hvis det er et tæppe der kun bruges ved særlige lejligheder er garnvalget ikke så vigtigt, som hvis du planer at bruge tæppet hver dag.

Se babytæpper hos Filato

Hvis tæppet bruges hver dag – så vælg superwash!
Når et tæppe skal bruges meget så vil det også skulle vaskes oftere. Det kan ikke undgås med de små at det bliver beskidt. Det vil sikkert være en naturlig blanding af salv, gylp og hvad samt drikke og så kan det være svært at holde rent. Superwash garner giver dig muligheden for at vaske ved 40 grader på alm. vaskeprogram uden at tage særlige forholdsregler.
Baby Merino fra Drops, er det mest populære garn til baby tæpper, da det netop er Superwash behandlet og samtidig virkelig lækkert og blødt. Det er stadig svalende som uld i varmt vejr og varmer dejligt når det er koldt.

Uanset om du strikker i Superwash garner eller ej, så anbefaler vi blot at du vælger et garn der ikke har lange fibre. Hvis du gerne vil strikke i Alpaca, så vælg f.eks. Baby Alpaca Silk, som er en blanding af Alpaca og Silke, men hvor fibrene er spundet tæt, så ikke tæppet fælder.
Vi har mange opskrifter på babytæpper og vi er altid klar til at hjælpe dig i telefon eller på mail. VI er eksperter i babytæpper og valg af garn.

Hvis du vil have luksus så kan du også vælge Viking Baby Ull eller vores super lækre Viking Bambino, der er en blanding af Bambus og bomuld. Ligeså blødt som merino uld og silke

Author

Comments are closed.