Hos Filato har vi et stort udvalg af cardigans til børn, hvor du med vores strikkekits kan finde inspiration til fine cardigans i strik. Modellerne er super varierede med forskellige smukke nemme mønstre i struktur, smukt norsk mønster, elastisk strukturmønster og fint hulmønster.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Der er designs strikket i bløde uldblandinger som er velegnet til køligt vejr, hvor lukningen kan afsluttes med knapper, trykknapper, lynlås eller stå åben. Prøv med enkel, men alligevel flot glatstrikning og retstrikning som er meget nem at gå til.  Vælg lettere garntyper i vores øvrige udvalg af naturmaterialer, hvis du ønsker en model som ikke skal være helt så varm og som kan bruges om sommeren.

En cardigan er en praktisk basisbeklædning som er nem at give barnet på, når vejret er køligt, og der er behov for at have lidt mere tøj på. Cardigans er ikke bare praktiske, men også meget anvendelige og kan kombineres på mange måder med øvrigt tøj fra børnegarderoben. Brug den til en kjole eller uden på en bluse og et par bukser; der er et væld af muligheder og kjoler, bluser og bukser, kan du også finde blandt vores lækre strikkekits til børn.

Du kan benytte en cardigan til dit barn til alle lejligheder om det er til f.eks.  fødselsdag, hjemme eller i institutionen. Med neutrale farver kan vores designs bruges til både piger og drenge, da mange af modellerne ikke er specielt designet til det ene eller det andet køn. Der er ikke noget bedre end at vælge farver på garn til et strikkeprojekt så eksperimente´r gerne med hele farvepaletten fra lyse pastelfarver over afdæmpede naturnuancer til pangfarver. Dit barn vil med sikkerhed se sød ud i alle slags farver, lige meget hvad du får lyst til at strikke din næste model i.

Det danske vejr er omskifteligt og med en cardigan, kan du hurtigt give den lille et ekstra lag tøj på, hvis vejret pludselig skulle forandre sig. Specielt om foråret og efteråret er temperaturerne svingende og det kan være svært at vide, hvad man lige skal tage på af hensigtsmæssig påklædning. Med en cardigan ved hånden kan du altid holde dit barn varmt, den fylder ikke ret meget og er nem at have med.

Find cardigans til alle lejligheder med vores brede udvalg – om det er til at have på i skolen, til en familiefødselsdag eller til et stort arrangement. Når du strikker til dit barn er det vigtigt, at gøre sig klart at tøjet skal være behageligt at have på, og at bevæge sig i. Barnet skal ikke have noget på som strammer eller klemmer. Vores designs findes ikke bare i lækre farver, mønstre, modeller, farvekombinationer og materialer, men også altid i en god pasform som er ekstremt behagelig at have på. Der skal være plads til fritid, leg og udfoldelse.

Glæd dit barn med dit helt eget strikkeprojekt. En ting er at strikke til dig selv, men glæden ved at strikke til et barn er endnu større. Det er dejlig afstressende at fordybe sig i den kreative verden af børnetøj – og dejligt at have tankerne på barnet imens.

Author

Comments are closed.