LEVERINGSMULIGHEDER

Hos Filato ApS bruger vi GLS & Post Danmark, som giver den bedste sikkerhed til dig som kunde og os som virksomhed. Alle vores forsendelser sendes, som pakkepost hvis ikke du aktivt vælger at få sendt det som brev. Vi sender så mange pakker hvert år at vi har kunnet forhandle nogle rigtig gode priser på pakker og derfor kan du få sendt uden omdeling for meget lave priser. Faktisk er det ofte billigere end hvis du vil have sendt med brev.

Fragtpriser i Danmark
39 kr. uanset vægt til nærmeste posthus eller GLS afhentning sted
59 kr. uanset vægt direkte til døren 

Fragtpriser i udlandet
Fragtpriser for udlandet ses når du går til kurven og har valgt det pågældende land.
Fragtpriserne dækker over porto og ekspedition og er en kombination af disse. Se yderligere i vores betingelser.
Indfortoldning til flere lande, inkl. Norge, Grønland mfl. er inkluderet i fragtprisen. Disse ændringer trådte i kraft 1. Januar 2017 

Når vi sender som pakker har du en sikkerhed for at din pakke når frem og skulle det ske at den bliver væk under transporten så dækker vi omkostningerne og sender en ny pakke. Denne dækning findes ikke på breve og ansvaret er derfor dit som modtager. Herunder kan du se hvordan du kan følge din pakke. Vi sender dig nemlig et link som du kan bruge til at spore din pakke.

Told

Indfortoldning er et gebyr som modtager tidligere skulle betale. Vær opmærksom på at selve told afgiften og import momsen fortsat skal betales af modtager. Ligeledes er det købers ansvar at kende beløbsgrænser for toldfrit køb i det pågældende land

Levering til nærmeste Posthus

Hvis du ved du ikke er hjemme når posten kommer, kan du få pakken 1 dag tidligere da den leveres direkte på posthuset. Enten det nærmeste eller et du selv vælger når du køber varen hos os. Der er dag til dag på 99,7% af alle pakker med Post Danmark.
I langt de fleste byer leveres der også pakker om lørdagen når det er Uden omdeling (til Posthuset eller Postbutikken) 

Levering til døren
Post Danmark leverer din pakke direkte til din hjemmeadresse og hoveddør. Hvis du vil slippe for en tur på Posthuset er dette den rigtige for dig. Gratis levering gælder ikke med fragt til døren, men kun til nærmeste Posthus

Post Danmark Privat

Levering til Døgnboks/Pakkeboks
Du kan også benytte Post Danmarks Døgnboks, som er strategisk placeret mere end 200 steder rundt omkring i DanmarkPå den måde slipper du for Posthuset, eller adressen derhjemme og kan hente når det passer dig.

Post Danmark Døgnboks

Ved forsendelse til pakkeboks faciliteter kan Filato ikke garanterer at den leveres på den ønskede adresse. Årsagen er at ikke alle Post Danmark pakkebokse er store nok eller optaget af andre pakker når din pakke ankommer. Her vil Post Danmark omdele til andre lokationer i dit område. Du vil modtage en email hvis der sker ændringer undervejs. Vil du være sikker på at den leveres på den ønskede adresse så vælg et Posthus eller post butik, som ikke bruger pakkebokse.

Levering til arbejdspladsen

Du kan også vælge at få sendt varen til din arbejdsplads. Vi sender helt neutralt 
i brune eller hvide papkasser med helt neutralt pakketape. Der er ingen logoer på kassen eller poserne.

Fri Fragt

Fri fragt gælder kun i Danmark og altid til nærmeste Posthus eller valgfrit udleveringssted.