BETALING & PRISER

Alle angivne priser
er inklusive 25 % moms. Priserne er dagspriser. Aftaler med Filato ApS indgås
på dansk.

Orderoversigt

For at få adgang til
dine tidligere ordre skal du være oprettet som bruger INDEN du køber varen. For
at se dine tidligere ordre skal du logge ind under top bjælken på forsiden og
vælge punktet Min Konto -> Se tidligere ordre.

Betaling

På Filato.dk kan der betales med:
Dankort
eDankort
VISA Dankort
Mastercard
Mastercard Debit
Maestro
JCB
VISA Electron

Der tages ikke gebyr ved betaling på Filato.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Filato.dk. Der kan aldrig
trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Bestilling

På Filato.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Sikker betaling med kreditkort hos Filato 
For at du skal føle dig mest sikker når du handler, har vi valgt en af Danmarks absolut bedste. QuickPay står for alle vores transaktioner og i samarbejde med bankerne og PBS har de udviklet nogle meget sikre betalingsmetoder.

Du kan hos os vælge at betale med de kort typer du finder i øverste høje hjørne. Det er blandt anden Dankort, Visa kort og alle gængse kreditkort, såsom Mastercard og Eurocard.

CVC til Dankort of kreditkort
 

Kontrolcifre giver øget sikkerhed, når du bruger betalingskort på internettet. 
Når du anvender dit betalingskort på internettet, skal du opgive betalingskortets kontrolcifre sammen med kortnummer og udløbsdato. Denne ekstra kontrol er indført for at øge sikkerheden ved internetbetalinger.

Hvad er kontrolcifre?
Kontrolcifre er et trecifret tal - typisk de tre sidste tal i en talrække - som er trykt bag på alle Visa/Dankort og danske Eurocard og MasterCard. Indtil videre er to tredjedele af alle "rene" Dankort, altså Dankort uden Visa, ikke forsynet med kontrol cifre. Selvom du ikke har kontrolcifre på dit kort, kan du stadig handle på internettet. Men har du kontrolcifre, skal de opgives, når du bliver bedt om det. PBS International tjekker, at oplysningerne om kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre er fra samme betalingskort.

Hvor på kortet finder du kontrolcifrene?
Cifrene findes på bagsiden af dit kort. Kontrolcifrene kan være placeret forskellige steder afhængig af korttype.

eDankort og bankoverførsel

Du kan også vælge at lave en sikker betaling med eDankort. eDankort er et samarbejde mellem bankerne der gør at du vælger den bank du gerne vil betale fra og så overfører siden dig til din alm. netbank, hvorefter du vælger den konto du gerne vil betale fra. Det er det samme som at logge på din netbank og indtaste vores konto oplysninger.

Begge betalingsmetoder er meget sikre og du er sikret af din bank mod misbrug. Hvis du har nogle spørgsmål til betaling er du velkommen til at skrive til os, eller snakke med din bank om hvad der er bedst for dig.

Vi har fravalgt alm. bankoverførsel og efterkrav da vi har under 2 % af vores kunder de gerne vil benytte denne form. For at give den bedste og billigste service er hele vores produktionsapparat gearet mod betaling med de nævnte typer.

Du kan naturligvis skrive til os, hvis du ønsker at lave en traditionel bankoverførsel, hvis du ikke har netbank eller lign. Så sender vi dig konto og registrerings nummer.

Nedenfor finder du QuickPays beskrivelse omkring sikkerheden i vores betalingssystem.

Betaling med kreditkort via QuickPay
Betaling med kreditkort via QuickPay sker via en PBS godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning.

QuickPay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med PBS. Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor QuickPay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om kundernes kreditkort.

PCI-certificering

QuickPay er som en af de relativt få danske betalingsgateway fuldt PCI-certificeret.

Formålet med PCI-standarden er at have en fælles, international standard for, hvordan kreditkortdata skal håndteres. Standarden definerer en række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kortdata - og til hvordan det skal kontrolleres, at kravene bliver overholdt.

Såvel forbrugere som e-handelsbutikker får gavn af de forstærkede sikkerhedskrav, der følger af den nye PCI-certificering. Ved at handle med leverandører, der har gennemgået PCI-certificeringen, reducerer man som e-handelsforretning risikoen for svindel og giver brugerne en større tryghed som kunde i forretningen.

SSL-kryptering i al kommunikation

SSL står for Secure Socket Layer og er en sikkerhedsprotokol. SSL sikrer, at data krypteres i kommunikationen mellem jeres kunder, jeres forretning og andre parter i handlen. Det betyder, at uvedkommende ikke kan opsnappe dine kunders kortnummer under transaktionen. SSL funktionen ligger i din kundes browser. Denne aktiveres automatisk, når kunden handler i jeres butik, når den har en SSL løsning. Jeres kunde skal derfor ikke installere ekstra software for at kunne handle vha. SSL.

eDankort & 3-D Secure

QuickPay understøtter også som en af de få betalingsgateways både eDankort og 3-D Secure betalinger. Disse to betalingsformer er den bedste måde, som shop ejer, at sikre sig mod misbrug da det giver sikker identifikation af kortholderen.

Med eDankort og 3-D Secure betaler kunden via sin netbank. Fordelen for kunden er at denne slipper for at afgive sine kortoplysninger, og fordelen for butikken er at de sikrer sig identiteten af kunden.