ER DU BLOGGER ELLER HAR EN HJEMMESIDE OM STRIK, GARN ELLER HOBBY - SÅ SE HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG VIDERE

Hos Filato elsker vi bloggere og helt almindelige, men passionerede mennesker, der gerne vil vise og skrive om deres hobby. Vi følger løbende med i hvad der sker på Facebook og diverse større blogs inden for garn, hobby og tilbehør.
Vi har allerede i dag samarbejde med flere blogs, hjemmesider samt Facebook sider og profiler på Instagram. De får ofte tilsendt nogle forskellige varer fra os, der har deres interesse.

De har efterfølgende mulighed for at skrive deres ærlige og ikke mindst personlige mening produktet. Det kan være garn, hæklenålesæt, eller andet. Lige hvad der har interessen. Som bloggeren kan du enten vælge selv at beholde produkterne eller udlodde det i en konkurrence blandt dine læsere.

Hvordan kommer du i gang hos Filato

Inden du kan få tilsendt varer fra os har vi brug for at vide lidt mere om dig, din hobby, dine hjemmeside, blog eller Facebook side. Derfor vil vi gerne bede dig skrive til os enten på mail info@filato.dk, eller via denne kontakt formular.

Vi vil gerne vide følgende

-          Emne for din blog, hjemmeside eller lign.
-          Et link til hvor vi kan se din side
-          Hvor længe har du været i gang
-          Hvor mange besøgende eller medlemmer/følgere har din blog eller Facebook side

Hvad leder vi efter?

Vi leder efter relevante sider med masser af indhold, samt at der er en del besøgende/læsere af bloggen eller hjemmesiden. Har du en Facebook side eller Instagram/Pinterest konto gælder det blot her at du har en del følgere og at det du blogger/skriver om er relevant for os.
Vi kan ikke garantere samarbejde med alle der henvender sig, men vi kan love at vi svarer hver enkelt.

Kontakt os her

Skriv via denne formular eller på mail info@filato.dk
Vi svarer alle og gerne inden for få timer, så sidder du og gerne vil i gang med det samme så skriv til os.