Drops Air er et meget let til trods for at det er varmt. Air er som navnet antyder et “Blow Yarn”, hvilket betyder at garnets fibre er blæst sammen som en strømpe og dermed er der luft inde i garnet. Det betyder også at det du strikker bliver lettere end andet garn på samme pind.

Air er klø frit og kan derfor bæres direkte på huden, selv af sarte sjæle. Air er som sin sjæleven Drops Cloud perfekt til vinter og efterårsmoden og passer særligt godt til trøjer, sjaler, sweaters og jakker i både strukturstrik og kabelmønstre.

Drops Air er luksus garnet som vi alle har ventet på til en pris der er til at betale. Du får virkelig lækre færdige resultater med Air, som er nemt at strikke og giver en vamset følelse uden brug af flere tråde.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Teknikken bag ”Blow Yarn” er helt ny og vil i fremtiden vinde stort frem. I forhold til traditionelle spindemetoder hvor fibrene spindes sammen så bliver fibrene fra Alapca, Merino uld og polyamid blæst sammen ved højt tryk og temperatur til en strømpe. Det gør at der er luft inde i selve garnet ogderved opnår den tykkelse og lethed på samme tid. De fibrene er arbejdet sammen på denne måde falder garnet ikke sammen ved vask.

Løbelængden er på 150 m pr. 50gram.
Garnet er produceret i Peru.

Drops Air er et blødt og lækkert garn fra Garnstudio. Det er perfekt til for eksempel at strikke trøjer, jakker, sweatere, og lignende eller til at hækle tørklæder, sjaler og huer af. Og det kan bruges til tøj til både kvinder, mænd og børn.

Egenskaber for Drops Air

  • Materiale: 70 % babyalpaca – 23 % polyamid – 7 % merinould
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 5 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 130 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Drops Air fås i mange forskellige farver og både i mix og uni colour. Vælg din yndlingsfarve eller flere. Har du tvivlsspørgsmål, hjælper vi gerne. Kontakt vores kundeservice i åbningstiden, eller send os en mail, og vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Drops Air er billigt strikkegarn

Drops Air er et billigt garn i forhold til andre garner af samme kvalitet og rækkevidde. En damesweater i mediumstørrelse vil eksempelvis kunne laves af ca. 10 nøgler garn.

Let og luftigt håndarbejde

Drops Air er baseret på en ny teknik hvor fibrene fra alpaca, polyamid og uld er blæst sammen i stedet for at blive spundet sammen – hvorfor garnet også kaldes ”Blow Yarn”. Det bevirker at det du strikker eller hækler af garnet bliver 30-35 % lettere end håndarbejder lavet af garn spundet på normal vis. Det betyder også at fibrene arbejder godt samme så dit arbejde ikke ændrer form når du vasker det.

Selvom garnet er usandsynligt let og luftigt, bliver det håndarbejde du laver dejligt varmt og vamset. Velegnet til kølige aftener samt efterårs- og vinterdage.

Blødt og kløfrit

Endvidere er garnet på grund af sit høje indhold af babyalpaca dejligt blødt, og tøj lavet af garnet er absolut kløfrit. Det betyder at det kan bæres direkte på huden af alle – også dem med sart hud – uden gener.

Erstat med andre garner fra Drops

Vil du hellere bruge et andet garn end det der står angivet i opskriften, kan du sagtens det. Blot skal du sørge for at strikkefastheden er den samme for at få et godt resultat.

Drops garner er inddelt i grupper baseret på tykkelse og strikkefasthed. Det nemmeste er at vælge garn fra samme gruppe. Dog skal du være opmærksom på at længden på garnerne kan være forskellig. Derfor skal du altid regne ud hvor mange meter garn du skal bruge.

Drops Air er i gruppe C som har en strikkefasthed inden for 16 – 19 masker.

Lav også altid en strikkeprøve inden du går i gang, så er du på den sikre side.

Du kan regne med farverne

… eller næsten. For det er ikke muligt at gengive farver nøjagtigt, og det vil altid opleves forskelligt fra skærm til skærm. Men navnet på garnfarven vil altid give dig et hint – mosgrønt, lys pink og så videre.

Vi sørger selvfølgelig for at når du bestiller flere nøgler garn af samme farve, så får du alle nøgler fra samme parti således at indfarvningen er den samme på alle nøgler. Husk at bestille nok nøgler for over tid vil samme indfarvning ikke længere kunne anskaffes.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.