Alpaca Bouclé er et meget blødt garn og har en rigtig flot struktur, spundet i den lækreste Alpaca.
“Bouclé” er Fransk og betyder løkke og det er netop det der kendetegner dette garn. Det består af små løkker i garnet og hver fibre er nøjsomt spundet til tråde. Alpaca Bouclé er et 2 tråds garn, hvor bindetråden er en uld og nylon blanding der gør den ekstra stærk.

Kombinationen af Alpaca og Bouclé gør garnet til en af de ypperste kvaliteter og er meget luftigt og blødt. Det er perfekt til at strikke løse og lette modeller i og er yderst lækkert og skånsomt mod huden.

Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 0517 Grå
Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 0517 Grå er en mixfarve, hvilket betyder at farverne er kartet sammen før garnet er spundet. Dette giver liv og variation til den simple grå farve. Det er en basisfarve, som kan bruges af begge køn i alle aldre hele året rund
Pris fra 28,00
Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 0602 Brun
Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 0602 Brun er en naturlig mixfarve. Farven er mest populær om efteråret og om vinteren, hvor den bruges til trøjer, huer, vanter og andet tilbehør. Den kan let mixes med andre mørke farver, men er også god med andre naturlige
Pris fra 28,00
Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 2020 Lys Beige
Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 2020 Lys Beige er en mixfarve, hvilket betyder at farverne er kartet sammen, før garnet spindes. Lys beige passer perfekt til andre lyse farver, især andre nuancer af beige. Den flotte mixeffekt giver liv til en simpel opskri
Pris fra 28,00
Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 5110 Lys Grå
Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 5110 Grå hører til de lysere farvetoner af grå og er dermed ikke tung at se på. Derimod er det en farve til hele året rundt. De bedste mix fås sammen med lyse farver til om sommeren, mens den om vinteren er flot med mørkere n
Pris fra 28,00
Drops Alpaca Bouclé Garn Unicolor 0100 Natur
Er du til lyse og bløde farver er Drops Alpaca Bouclé Garn Unicolor 0100 Natur en farve for dig. Farven kan beskrives som en cremefarve og er dermed ikke en helt klar hvid. Den kan blandes med absolut alle farver og det er kun fantasien der sætter grænse
Pris fra 28,00
Drops Alpaca Bouclé Garn Unicolor 8903 Sort
Drops Alpaca Bouclé Garn Unicolor 8903 Sort er basisfarven farven du ikke kan undvære - uanset om det er sommer eller vinter. Den kulsorte farve går aldrig af mode og du kan aldrig vide hvornår du får brug for den. Den sorte farve kan mixes med alle an
Pris fra 28,00

Uni Color garnet har ingen effekter, men er spundet ved ens farvning af garnet inden det kartes.

Bouclé er det franske ord for løkke. Når du ved det, giver det god mening at dette garn fra Garnstudio netop hedder Alpaca Bouclé. Det er hovedsagelig fremstillet af alpaca-uld der danner en masse små løkker. Det giver en iøjnefaldende og vamset struktur til dit håndarbejde, som samtidig bliver let og luftigt.

Egenskaber for Drops Alpaca Bouclé

  • Materiale: 80 % alpaca – 15 % uld – 5 % polyamid
  • Strikkefasthed 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 5 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g = ca. 140 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Brug Drops Alpaca Bouclé til ponchoen til hende, til hue til barnet eller måske til en bamse eller et par strikkede støvler.

Find inspiration i vore opskriftsektion. Har du spørgsmål, så kontakt vores kundeservice der er parat med råd og vejledning.

Alpaca Bouclé er strikkegarn i dæmpede farver

Du kan få Alpaca Bouclé i flere forskellige farver. De er afdæmpede – nærmest støvede – hvilket giver dit håndarbejde et dejligt, naturligt look.

Alpaca Bouclé er spundet af to tråde og fås både som uni colour og mix. Uni colour betyder at garnet er spundet af to helt ensfarvede tråde hvorved garnet naturligvis også bliver helt ensfarvet. Mix betyder at garnet er spundet af to tråde af hver sin farve hvilket giver en flot effekt og giver et naturligt farvespil i dit håndarbejde. Mix-garnets tråde bliver kartet sammen før garnet spindes.

Du kan ikke altid regne med de farver du kan se på din skærm, for desværre viser alle skærme ikke farver ens. Nogle farver kan se mørkere eller mere mættede ud på nogle skærme end de er i virkeligheden.

Til gengæld lover vi at når du bestiller flere nøgler af samme farve garn, får du alle nøgler i samme parti. Det gør at du er sikker på at indfarvningen er den samme på alle nøgler så dit håndarbejde ikke får uønskede farveskift midt i det hele.

Alpaca Bouclé er et solidt garn til små penge

Det ville være ærgerligt at se på hver gang du kigger på din striktrøje eller sjal som jo skal holde i mange år. Og det gør det.

Bindetråden i Alpaca Bouclé er nemlig en blanding af uld og nylon som gør at garnet er ekstra slidstærkt. Samtidig er det også utroligt blødt, og du kan godt bære det direkte på huden. Alligevel er Alpaca Bouclé et garn der er til at betale.

Et strikkegarn med mange muligheder

Og du har rigtig mange muligheder med Alpaca Bouclé. Du kan lave hulmønster, strukturmønster, eller du kan mikse farverne – både uni colour og mix – eller strikke med to typer garn. Husk at vælge et garn fra samme garngruppe, så er du sikker på at garnerne passer sammen i tykkelse og strikkefasthed – Alpaca Bouclé er i garngruppe C. Eller du kan filte det. Det giver en flot effekt til eksempelvis hjemmesko, hatte, tasker eller andre mindre håndarbejder.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.