Alpaca garnet fra Drops er blandt den ypperste kvalitet du kan finde og er spundet af 100% ren Alpaca. Dette garn er Uni Color, hvilket vil sige at det er en ren farve i alle 3 tråde og giver derfor ikke mixeffekt som Alpaca Mix garnet gør det.

Drops Alpaca er et 3 tråds-garn med et ekstra vrid, der gør det ekstra slidstærkt og giver en jævn overflade når du strikker. Denne Alpaca kvalitet fås i mange forskellige farver fra de helt farvestrålende til de mere dæmpede eller støvede farver. Du finder derfor nemt en farve der passer til dit strikke projekt i den rigtige modefarve.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Tøj strikket i Alpaca er meget let og komfortabelt da det er er super blødt og luftigt grundet garnets struktur og oprindelse. Alpaca garnet kommet fra Peru, hvor det er fabrikeret under bæredygtige forhold.

Når du strikker eller hækler med Drops Alpaca fra Garnstudio får du et let og luftigt håndarbejde, men samtidig kan du også lave det tæt nok til at det kan blive til tøj der kan bruges på en kølig aften. Du kan således strikke alt fra trøjer og nederdele til strømper og vanter. Eller du kan hækle et sjal eller et tørklæde.

Egenskaber for Drops Alpaca

  • Materiale: 100 % alpaca
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 2½ – 3½ mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 167 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Garnet er velegnet til at lave tøj til mænd, kvinder, børn og babyer af eller til at lave bamser eller strikkede dyr af til de mindste og mange flere ting. Du kan både bruge det til strik med hulmønstre, strukturmønstre eller bare helt glat – eventuelt i flere farver.

Mangler du inspiration til dit håndarbejde med Drops Alpaca kan du finde gratis opskrifter på http://www.garnstudio.com/search.php?y=1〈=dk.

Husk du er velkommen til at kontakte vores altid venlige kundeservice hvis du har spørgsmål vedrørende dit strikke- eller hækletøj.

Drops Alpaca er billigt garn af høj kvalitet

Når du køber Drops Alpaca er du sikker på at få et billigt garn som er særdeles velegnet til både at strikke og hækle af.

Det findes både i uni colour og mix. Begge varianter er spundet af tre tråde med et ekstra vrid. Det giver et slidstærkt garn. Begge dele er også fremstillet af ubehandlede fibre hvilket betyder at det ikke er tilført kemi, men kun er vasket før farvning. Det er med til at give en bedre form og tekstur.

Drops Alpaca uni colour er fremstillet af ren farve i alle tre tråde, så garnet er helt igennem ensfarvet – uden nogen form for effekter.

Drops Alpaca mix er flere farver der er kartet sammen før garnet er spundet. Det giver et flot, asymmetrisk farveskift i dit håndarbejde.

Bland og miks

Du kan sagtens bruge Drops Alpaca uni coulour og mix i samme arbejde. Ligesom du også kan lege med at mikse andre Drops garner sammen med Alpaca – dog skal det helst være samme tykkelse og strikkefasthed.

Vælger du garn fra samme garngruppe er du sikker på at du får garn af samme tykkelse og inden for samme strikkefasthed.

Drops Alpaca er fra garngruppe A som er til håndarbejder med en strikkefasthed på mellem 23 og 26 masker.

Filt med Drops Alpaca

Når man bearbejder uld med vand og sæbe kan man danne et sammenhængende stykke stof. Drops Alpaca er af uld og er derfor egnet til at filte.

Du kan med fordel filte ting som huer, tøfler, sokker, tasker og lignende ting der ikke har så stor en størrelse. Har du aldrig prøvet at filte før, kan du for eksempel starte med at filte et nøglevedhæng eller måske lidt jule- eller påskepynt. Ting der ikke tager så lang tid at strikke og ting som det ikke gør så meget hvis det ikke lykkes første gang.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.