Drops Big Merino er et Superwash garn der er velegnet til daglig brug grundet sin evne til at blive vasket i maskine. Big Merino er opfølgeren til Merino Extra Fine og er spundet af 100% Merino uld i kun 19,5 micron fra frigående dur i Sydafrika og Sydamerika .

Big Merino har en rigtig lækker blødhed, fylde og elasticitet, der giver et yderst jævnt resultat, som gør garnet perfekt til strukturstrik og snoninger.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Merino er spundet af flere tynde tråde, som giver den fine elasticitet og det er denne opbygning der gør at det er ekstra vigtigt at du behandler garnet rigtigt.

Du skal i sær være opmærksom på din strikkefasthed. Du må hellere strikke for fast end for løst, da for løs strikkefasthed fjerner den formstabilitet garnet har ved korrekt fasthed.

Ligeledes skal du ikke vaske for varmt og må ikke lægge det i blød.

Big Merino er produceret i EU og er Oeko-Tex certificeret. Det er din sikkerhed for at det er produceret under bæredygtige forhold.

Drops Big Merino fra Garnstudio er et lækkert, blødt garn der er perfekt til både struktur- og hulmønstre. Derfor kan du også strikke alt fra huer og halstørklæder over små, lette bluser til den varme sweater.

Egenskaber for Drops Big Merino

  • Materiale: 100 % uld
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 5 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 75 m
  • Vaskeanvisning: Fin- eller uldvask ved maksimum 40° C uden brug af skyllemiddel – skal liggetørre

Drops Big Merino er efterfølgeren af Drops Merino Extra Fine som er et lidt tyndere garn. Begge garner er Superwash-behandlet uld.

Strikkegarn til tøj til daglig brug

Superwash-behandlingen er en speciel metode ulden er blevet behandlet på så det færdige arbejde kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen uden at det krymper, bliver trukket ud af facon eller på anden måde bliver ødelagt.

Det betyder at du kan strikke tøj som kan bruges tit og vaskes tit i vaskemaskinen uden bekymring for at du ødelægger dit hjemmestrik – dog bør du ikke tørre det i tørretumbler, men lade det ligge fladt mens det tørrer.

Du kan for eksempel strikke en flot vintertrøje til ham, hækle et luftigt, men lunt sjal til dig selv til kølige aftener eller måske hækle et sjovt krammedyr til de mindste i familien.

Strikkegarn i garngruppe C

Du kan også kombinere med andre garntyper for at få smarte effekter. Drops Big Merino er i garngruppe C, så du kan frit vælge garner fra denne gruppe og få dem til at passe sammen, men du kan også bruge garner fra andre garngrupper blot du er opmærksom på at strikkefastheden og tykkelsen er en anden.

Mangler du ideer, så gå på opdagelse i vores opskriftsektion. Har du spørgsmål til nogle af opskrifterne eller andre relevante spørgsmål så kontakt vores kundeservice.

Drops Big Merin

Som du kan se, har du rigtig mange muligheder for variation når du strikker med Drops Big Merino. Ikke nok med at det er velegnet til mønsterstrik og at du kan kombinere med andre garner, Drops Big Merino findes i rigtig mange flotte farver. Fra de helt neutrale til de helt klare.

Vær dog opmærksom på at du kan risikere at den farve din skærm gengiver garnet i kan variere lidt fra den farve garnet har oprindeligt. Det kan desværre ikke undgås. Men vi har opkaldt garnet efter den farve det har – koksgrå, oliven, rødbrun og så videre – så du kan få en fornemmelse af hvilken farve garnet har.

Din sikkerhed

Drops Big Merino er fremstillet i EU under bæredygtige forhold. Garnet er Oeko-Tex®-certificeret. Det er en certificering der garanteret at du får garn der er testet hele vejen igennem alle produktionens faser fra råmateriale til slutprodukt for forbudte stoffer og kemikalier der er skadelige for dit helbred.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.