Drops Bomull Lin er et 100% natur garn der består af 53% Bomuld og 47% Hør. Det giver Bomull-Lin garnet en meget naturlig og rustik struktur.

Den faste struktur fra hørren kombineret med den bløde bomuld gør garnet stærkt og holdbart. Når du strikker i dette garn får du en eksklusiv følelse af hør og grundet bomuldens egenskaber også et pænt og skinnede udtryk. Garnet egnet sig perfekt til både figurstrikkede modeller samt mere løse modeller.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

De farver som Bomull-Lin fås i er inspireret af ny-høstede hørplanter og derfor fås garnet ikke i nær så mange farver som andre Drops garner. Der findes til gengæld et meget stort antal opskrifter til dette garn.

Bomull-Lin er produceret i Tyrkiet.

Dette garn fra Garnstudio henvender sig til dig der elsker det naturlige. Drops Bomull-Lin er nok mest henvendt til strik til den moderne kvinde eller den store teenagepige. Til gengæld kan du strikke alt fra hatte over tasker til bluser, tunikaer, nederdele og lette sommerjakker.

Egenskaber for Drops Bomull-Lin

  • Materiale: 53 % bomuld – 47 % hør
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 5½ mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 85 m
  • Vaskeanvisning: Fin- eller uldvask ved maksimum 40° C – skal liggetørre

Drops Bomull-Lin er spundet af flere tråde i hør og bomuld. Bomuldsfibrene sørger for at dit tøj bliver blødt og behageligt, mens hørfibrene gør at dit håndarbejde bliver stærkt og rustikt og bevarer faconen. Kombinationen af de to slags fibre giver endvidere arbejdet en flot og skinnende finish.

Garnets rustikke egenskab gør det også velegnet til at strikke ting til hjemmet af – så som urtepotteskjulere, dækkeservietter og lignende – og at du også kan lave figurstrikkede modeller af det, men naturligvis også de mere løstsiddende.

Strikkegarn i naturlige farver

Så Drops Bomull-Lin spænder vidt når det kommer til anvendelsesmuligheder. Til gengæld er der ikke så mange farver at vælge imellem for garnets farveskala er inspireret af naturlige, sarte farver fra nyhøstet hør.

Vi gør dig opmærksom på at det ikke er sikkert at den farve du ser på din computerskærm, er lige nøjagtigt den samme farve som garnet har in natura. Nogle farver kan se mørkere eller mere farvemættede ud på nogle skærme end på andre selvom vi gør os umage med at opnå et så nøjagtigt resultat som muligt.

Garnet kan kombineres med andre garntyper

Da farveudvalget ikke er så stort, kan du med fordel vælge at kombinere Drops Bomull-Lin med andre Drops garntyper. På den måde kan du få nogle farver i dit strikketøj selvom de ikke findes i Drops Bomull-Lin-sortimentet. For eksempel kan du mikse med Drops Muskat som i sit sortiment har mange flotte og klare farver. Det har tilligemed en anden strikkefasthed så det giver en flot effekt.

Drops Bomull-Lin ligger i garngruppe C (Drops Muskat ligger i garngruppe B) som svarer til en strikkefasthed på mellem 16 og 19 masker.

Drops Bomull-Lin er billigt garn

Heldigvis er dette lækre garn billigt at strikke af. Drops er Nordeuropas største mærke inden for garn, og det giver mulighed for gode tilbud og store besparelser på råvarer. Derfor er Drops garner oftest 20 – 30 % billigere end lignende garntyper.

Har du spørgsmål?

Vi står naturligvis altid klar med råd og vejledning og forsøger at svare så godt som muligt på dine spørgsmål. Det være sige til en opskrift, til noget garn eller andre relevante ting. Du ringer bare i åbningstiden eller skriver til os på mail, eller du kan komme og besøge vores fysiske butik når den er åben. Her vil du også kunne både se og mærke på garnerne.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.