Cotton Light fra Drops er et blandings garn med 50% bomuld og 50% polyester micro. Micro-fibrene i polyester garnet er tyndere end silketråde og tiltrækker ikke fugt. Det giver sammen med den bløde bomuld lette strikkemodeller som er nemme at ånde i.

Listen indeholder affiliate links

Cotton Light har en rigtig god formstabilitet og kvaliteten gør at det færdige resultat bliver meget slidstærkt og samtidig behageligt at have på. At der er polyester i garnet gør det ikke til et urent produkt, men til et stærk garn der egner sig rigtig godt til børnestrik, da det ikke kradser som 100% bomuld eller uld.

Cotton Light fra Drops kan vaskes i maskine, men er ikke behandlet med Superwash, som de rene produkter.

Garnet er spundet med flere tråde og findes i et stort udvalg af farver, her i blandt klare farver som egner sig perfekt til baby- og børnestrik.

Cotton Light er et let strikket garn, som giver flotte resultater samtidig med at det har en meget attraktiv pris. Du kan også hækle af dette garn, men du skal være opmærksom på at det har mange tråde og har tendens til at dele sig, da garnet har så tynde tråde.

Produceret i EU. Garnet er Oeko-Tex® certificeret.

Der findes ikke mange garner der er nemmere at skabe flotte kreationer af end bomuld. Drops Cotton Light fra Garnstudio er et blandingsgarn der er velegnet til at strikke tøj af til både sommer- og vinterbrug.

Egenskaber for Drops Cotton Light

  • Materiale: 50 % bomuld – 50 % polyester
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 4 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 105 m
  • Vaskeanvisning: Finvask ved maksimum 40° C – skal liggetørre

Microfibrene fra polyesteren er tyndere end silketråde og tiltrækker ikke fugt hvorfor dine håndarbejder giver huden loven til ånde. Garnet er slidstærkt, og det færdige resultat vil holde faconen – selv ved daglig brug og mange gange vask.

Det er perfekt til baby- og børnetøj da det kan vaskes i maskine. Samtidig er det utroligt blødt og kradser ikke, som f.eks. 100 % bomuld eller uld kan gøre.

Du kan også sagtens lave jule-, og påskepynt, blomsterophæng, karklude og tæpper, tøjdyr til de mindste eller tasker samt trøjer og bluser til dig selv – både faconstrikkede og de mere løse modeller – af Drops Cotton Light.

Find mere inspiration i vores opskriftsektion, og skab flotte og unikke kreationer.

Også et hæklegarn

Drops Cotton Light kan selvsagt også bruges til at hækle af – f.eks. tasker, sjaler, tøjdyr og så videre. Dog skal du være opmærksom på at garnet er flertrådet hvilket gør det lidt vanskeligt at hækle med da hæklenålens krog har tendens til at ville dele garnet.

Garn i mange farver

Drops Cotton Light fås i rigtig mange farver. Klare som matte, neutrale som sprudlende. Det giver rigtig mange muligheder for at strikke både til drenge og piger og til både sommer og vinter. Sammensæt farverne til mønstre, strik i strukturmønstre, eller strik og hækl med hulmønstre.

Det kan ske når du modtager garnet at du ikke synes det har helt samme nuance som på billedet her på siden. Det er fordi alle skærme ikke gengiver farver ens. Men de enkelte garner har nogle ret sigende navne. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med det garn du har modtaget, har du naturligvis altid ret til at returnere det.

Du kan også besøge os i vores fysiske butik i Præstø på Sydsjælland hvor du jo kan se garnet og vælge lige nøjagtig den farve du ønsker.

Drops Cotton Light er et billigt strikkegarn

Nu til dags er det svært prismæssigt at hamle op med fabriksfremstillede strikvarer. En hjemmegjort striktrøje kan godt gå hen og blive en kostbar affære. Men ikke med Drops Cotton Light. Det er et billigt garn af højeste kvalitet. Det betyder at du sagtens kan lave trøjer og bluser til samme pris som du kan købe de farbriksfremstillede – og endda helt unikke – samtidig med at du kan glæde dig over at du selv har strikket den.

Fremstillet i EU

Garnet her er fremstillet i EU. Det er Oeko-Tex®-certificeret hvilket er din sikkerhed for at garnet ikke indeholder stoffer der er skadelige for din hud. Alt fra råmateriale over mellemprodukter til det endelige slutprodukt er testet efter dette certificeringssystem i samtlige produktionsfaser. Det er din sikkerhed for et for dig sundt produkt.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.