Cotton Merino er som navnet antyder et kombinationsgarn, hvor du får 50% Merino uld og 50% langfibret Indisk bomuld. Det gør at garnet er meget nemt at arbejde med og giver nogle exceptionelt flotte og komfortable modeller med tydelige og jævne masker.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Da ulden er Superwash behandlet og meget mild mod huden er den særdeles velegnet til baby og børnetøj. Da garnet har en rigtig god stabilitet er det specielt godt til snoninger, strukturmønstre og perlestrik.

Drops har valgt at karte merinoulden og bomulden sammen. Dette gør indfarvningen mere krævende, men fremhæver hver enkel af fibrenes egenskaber på en bedre måde samtidig som der opnås et større spil i farver og struktur.

Cotton Merino kommer fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika og er Oeko-Tex certificeret, hvilket er din garanti for at det er produceret under bæredygtige forhold.

Drops Cotton Merino er et blandingsgarn fra Garnstudio. Det er et garn med rundhed og fylde som giver strik med snoninger, strukturmønstre og perlestrik et flot farvespil og en god tekstur.

Egenskaber for Drops Cotton Merino

  • Materiale: 52 % merinould – 48 % bomuld
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 4 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 120 m
  • Vaskeanvisning: Finvask ved maksimum 40° C uden brug af skyllemiddel – skal liggetørre

Af Drops Cotton Merino kan du både strikke og hækle. Strik f.eks. en lækker, blød trøje til dig selv eller hækl et feminint tørklæde. Eller strik en fin kjole eller et par selebukser til de mindste i familien. Eller pynt op i huset med fint hæklede håndarbejder – hjerter til jul, kyllinger til påske eller måske flagermus til halloween.

Der er nok at gå i gang med. Kun fantasien sætter grænser med dette garn. I vores opskriftsarkiv kan du finde masser af inspiration lige til at gå til. Har du spørgsmål vedrørende dit håndarbejde, garn eller opskrift så ring til vores kundeservice der altid gerne hjælper med råd og vejledning.

Eksklusiv merinould og indisk langfibret bomuld

Garnet er kartet sammen af merinould fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika og indisk langfibret bomuld. Det at fibrene er kartet sammen fremhæver alle fibrenes særskilte og unikke egenskaber på den mest optimale måde.

Giver et godt og blødt resultat – hver gang

Det gør garnet nemt at arbejde med, og der opnås et fantastisk resultat. Ydermere er ulden superwash-behandlet. Superwash er en behandlingsmetode til uld så det ikke krymper eller bliver ødelagt af at blive vasket i vaskemaskine.

Garnet er meget blødt og egner sig derfor rigtig godt til tøj der berører den bare hud og således også til børns og babyers sarte hud.

Garn i mange farver

Tilligemed fås garnet i rigtig mange farver. Så kan du strikke den røde kjole lillepigen så længe har ønsket sig eller det lysegule sjal til dig selv.

Farverne på garnet her på siden er ikke nødvendigvis nøjagtig den samme farve som det garn du får i hånden når du modtager din pakke. Det skyldes at ikke alle skærme viser farver ens. Således kan nogle farver se mørkere ud end de er i virkeligheden, eller de kan være mere farvemættet på skærmen end i virkeligheden.

Derfor prøver vi så vidt muligt at give dig et hint ved at kalde farverne for f.eks. syren, rust, sennepsgul osv. I håb om at give dig en idé om hvordan farven ser ud.

Garn uden skadelige stoffer

Til gengæld kan du være 100 % sikker på at dit garn ikke indeholder stoffer der er skadelige for huden. For Drops Cotton Merino er Oeko-Tex®-certificeret hvilket er et globalt test- og certificeringssystem hvor alt råmateriale og alle mellem- og slutprodukter i alle produktionsfaser bliver testet for stoffer som er kendt for at være skadelige for dig. Samtidig er det også din garanti for at garnet er produceret under bæredygtige forhold.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.