Delight fra Drops er et meget blødt og luksuriøst uldgarn i mange flotte farver. Delight er et enkelt tråds garn der er Superwash behandlet og gør sig derfor yderst egnet til hverdags projekter. Garnet er af uld og styrket med polyamid, hvilket gør det egnet til andet end sokker. Du kan f.eks. prøve det til større projekter som jakker, bluser, sjaler og tasker eller andet tilbehør.

Drops Delight Garn Print 01 Grå
Grå er alene en meget simpel og sofistikeret farve. Garnet Drops Delight Garn Print 01 Grå, er en blanding af forskellige nuancer af grå. De forskellige nuancer giver tilsammen liv og variation til basisfarven grå. Farven er til dig, som ønsker et spænde
Pris fra 27,00
Drops Delight Garn Print 02 Blommre/Beige/Lyng
Drops Delight Garn Print 02 Blomme/Beige/Lyng er en flot blanding af nogle af naturens egne farver. Blomme- og lyngfarven hører til den mørke ende af farveskalaen, mens beige hører til den lyse. Dette skaber et naturligt og varieret look, som er populært
Pris fra 27,00
Drops Delight Garn Print 04 Lyseblå
Drops Delight Garn Print 04 Lyseblå er en kold og fantastisk blanding af lyse og mørke nuancer af blå. Den mørkeblå farve giver et elegant look, mens den lyse blå skaber liv og variation. Denne blanding er ofte set i drenge- og herrekollektionerne. Det e
Pris fra 27,00
Drops Delight Garn Print 05 Beige/Grå/Rosa
Hvis du er til diskrete farver uden at det bliver kedeligt er Drops Delight Garn Print 05 Beige/Grå/Rosa en blanding for dig. De diskrete beige, grå og rosa nuancer spiller godt sammen og skaber et behageligt look. Det er en blanding, som især er populær
Pris fra 27,00
Drops Delight Garn Print 06 Rosa/Lilla
Drops Delight Garn Print 06 Rosa/Lilla er en fin blanding af, hvad nogle vil betegne "pigefarver". De rosa og lilla nuancer passer utrolig godt sammen og er enhver lille piges drøm. Det er en blanding som ses i baby- og pigekollektionerne hele året rundt
Pris fra 27,00
Drops Delight Garn Print 12 Regnbue
Drops Delight Garn Print 12 Regnbue har fået sit navn af en grund. Den dejlige blanding af flotte farver minder mest af alt om en regnbue. Blandingen er af både varme og kolde farver, hvilket gør det til en farve egnet til alle årets fire årstider. Derti
Pris fra 27,00
Drops Delight Garn Print 18 Efteråsskov
Drops Delight Garn Print 18 Efteråsskov er en fin printgarn med behagelige farveskift. Garnet indeholder mørke farver, som egner sig godt om efteråret. Drops Delight Garn Print 18 Efteråsskov indeholder farverne brun, beige, lilla, petrol og forskellige
Pris fra 27,00

Delight er et farvekombinationsgarn der med sin ”magic print” skaber nogle fantastiske farver i dine modeller. Garnet har nogle fine og bløde meleringer så overgangene er flotte og med flor struktur. Dette gør at resultatet indeholder helt unikke mønstre og schatteringer, som gør at man i samme parti kan opleve både mørkere og lysere variationer. Dette er ikke en fejl, men en del av garnets egenskaber.

Billederne viser garnets melering når man strikker over et mindre antal masker, som f.eks. sokker. På større modeller vil meleringen se anderledes ud og være mere blød i overgangen.

Dette garn fra Garnstudio er en sand glæde at strikke med. Det hedder Drops Delight, og du kan lave håndarbejder der er en fryd for øjet og som ingen har magen til.

Egenskaber for Drops Delight

  • Materiale: 74 % uld – 25 % polyamid
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26 m x 34 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 2½ mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 175 m
  • Vaskeanvisning: Fin- eller uldvask ved maksimum 40° C uden brug af skyllemiddel – skal liggetørre

Garnet kan bruges til alt fra sokker over bluser til jakker. Det kan bruges til beklædningsgenstande til alle. Fra den helt lille baby til den granvoksne mand. Men det kan også bruges til tæpper, puder, dækkeservietter og servietringe. Her er det virkelig kun fantasien der sætter grænser.

Til hverdag og fest

Drops Delight er en enkelt tråd af uld som er forstærket med polyamid – også kendt som nylon. Det gør garnet slidstærkt. Endvidere er ulden superwash-behandlet hvilket medfører at den kan vaskes i vaskemaskine uden at krympe eller på anden måde blive ødelagt. Det sammen med garnets slidstærke egenskab gør det perfekt til at strikke eller hækle tøj af der skal kunne bruges i hverdagen. Men alligevel kan du også sagtens skabe kreationer der er flotte nok til at tage på når du skal til stor fest.

Håndspundet garn i unikke farver

… eller næsten. Drops Delight varierer i tykkelsen – tykt, tyndt, tykt, tyndt – så garnet ser ud som om det er håndspundet. Det giver en flot effekt i det færdige arbejde.

Derforuden varierer det i farven. Farvevariationen er skabt ved hjælp af en teknik der hedder Magic Print som giver fantastiske farvekombinationer. De bløde overgange giver et imponerende resultat med unikke mønstre og farvespil.

Det betyder til gengæld også at der kan være forskel på hvert enkelt nøgle selvom de kommer fra samme parti. Det er ikke en fejl, men en fordel, fordi det aldrig giver et ens resultat. Således vil to sokker aldrig blive 100 % ens.

Farveeksemplerne herunder viser det mønster den pågældende farve resulterer i på et mindre håndarbejde – f.eks. sokker – på større håndarbejder vil overgangen være mere blød og resultatet vil derfor se anderledes ud.

Kombinér med garn i andre farver

Det betyder ikke at du på ingen måde kan lave et selvvalgt mønster i dit håndarbejde. Du kan nemlig kombinere f.eks. to – eller flere – Drops Delight-farver og strikke dem i et flerfarvet mønster, eller du kan kombinere med en anden slags garn som er helt ensfarvet og strikke i striber, bølger, firkanter eller hvad du nu synes er smukt.

Det eneste du ikke kan med Drops Delight er at filte det. Der må du se dig om efter noget andet garn her i shoppen.

Besøg Filato

Vi er naturligvis parate til at hjælpe hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os, maile til os eller besøge os i vores fysiske butik i Præstø på Sydsjælland. Du kan f.eks. bestille online og hente det i butikken i dennes åbningstid.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.