Eskimo fra Drops er et lækkert et-tråds garn der giver varmt tøj, som er yderst komfortabelt. Eskimo er meget velegnet til at filte. Eskimo er produceret i EU og er Oeko-Tex certificeret og er 100% ren uld.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Garnet er behandlet uden brug af kemikalier og kun vasket inden indfarvning. Dette giver den bedste struktur, farvegengivelse, stabilitet og bibeholder garnets fine egenskaber.

Eskimo Uni Color fra Drops giver rene og flotte ensartede farver og har ikke nogle effekter i garnet. Du får et meget ensartet resultat, som holder i mange år frem.

Eskimo Mix giver en flot effekt da garnet er kartet sammen efter farvning og derefter spundet til denne flotte garnkvalitet.

Det kommer næppe som en overraskelse at Drops Eskimo er garn der er eminent til at strikke tykke sokker, vanter, trøjer samt jakker af. Navnet ”Eskimo” antyder i hvert fald temmelig kraftigt at garnet er beregnet til at strikke vintergarderobens varme tøj. Men du kan også strikke tæpper, puder, pynt til hjemmet og meget, meget andet af Drops Eskimo fra Garnstudio.

Egenskaber for Drops Eskimo

  • Materiale: 100 % uld
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 11 m x 15 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 8 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 50 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Brug Drops Eskimo til hele familien. Du kan også filte Drops Eskimo. Så det kunne jo være oplagt at strikke og filte varme hjemmesko til hele familien til kolde dage.

Sådan filter du

Husk at følge filtningsopskriften og strikkefastheden når du filter. Tøjet ser stort ud, men det krymper når du filter det. Når du er færdig med at strikke/hækle vasker du arbejdet i vaskemaskinen ved 40° C. Efter vask trækker du arbejdet i den ønskede form mens det stadig er vådt. Hvis arbejdet ikke er krympet nok vasker du det igen, trækker det i form og størrelse igen og så fremdeles.

Drops Eskimo er billigt garn

Så er der hurtigt lavet 3-4 par hjemmesko. Og det er ikke specielt dyrt. For Drops Eskimo er et billigt garn, så det er bare i gang med strikkepindene.

Garn i mange farver

Drops Eskimo findes i flere forskellige farvevarianter. Blandt andet kan du få det i uni colour som er et ensfarvet garn. Vælg mellem mange flotte, klare farver der kan lyse op i det vintergrå – grøn, gul eller måske lilla. Du kan naturligvis også få det i grå, sorte og brune nuancer så du kan lave en traditionel islandsk sweater.

Du kan ikke altid regne med at den farve du ser på din computerskærm er den samme som den faktiske farve. Det er fordi at alle skærme ikke gengiver farver ens, så på nogle skærme er farven måske mørkere, og på andre skærme er farven måske mere farvemættet.

Vi har også Drops Eskimo i en print-variation. Her er hver farve spundet sammen i uregelmæssige intervaller. Det giver en flot, iøjnefaldende effekt der også gør din model unik.

Bæredygtigt garn

Drops Eskimo er fremstillet i Eu og er Oeko-Tex®-certificeret. Det betyder at du ved at dit garn – og din trøje – er produceret under bæredygtige forhold og uden nogle for dig skadelige stoffer. Oeko-Tex®- certificering er nemlig et test- og certificeringssystem der tjekker for disse parameter i alt fra råmateriale til slutprodukt og i alle produktionsfaser.

Kontakt Filato

Har du brug for et godt råd omkring dit håndarbejde, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail ligesom du selvfølgelig også er velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Præstø på Sydsjælland.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.