Flora er en perfekt blanding af 23% alpaca og 65% uld i en dejlig tynd udgave. Måske kender du garnblanding fra vores Lima garn, som er til lidt tykkere pinde.

Flora passer ind i Garngruppe A og du kan derved skifte garnet ud fra dine yndlings opskrifter og prøve det dejlige Flora garn.

Listen indeholder affiliate links

Flora findes i 21 smukke farver og har grundet sin blanding en super formstabilitet samt at den er varm på den behagelige måde. Flora er det perfekt valg til både ensfarvede og mønster designs, da det farverne fremtræder stærk. Kombinationen af de smukke farver er perfekt til blandt andet nordiske mønstre, samt tæpper og meget andet.

Flora giver et blødt færdigt resultat, med en stærkere stabilitet end i det rene garn. Du får blødheden fra alpaca fibrene og varme og stabilitet fra ulden. Al ti alt er Flora et garn der kan bruges til alt fra hverdag til fest, samt ude og inde.

Drops Flora fra Garnstudio er et perfekt garn til de tynde designs. Du får en skøn blanding af 35% alpaca og 65% uld, der giver en formstabilitet der er ud over det sædvanlige. Du kan strikke bløde og lækre designs og stadig have en bluse eller cardigan der holder faconen perfekt.

Egenskaber for Drops Flora

Indhold: 35% Alpaca og 65% Uld
Garngruppe: A – 23-26m
Anbefalede pinde: 3 mm
Kan filtes: Ja
Superwash: Nej
Vægt: 50 gram
Strikkefasthed 10×10 cm: 24m x 32p
Længde 210 meter

Brug Drops Flora til at strikke både børnetøj og tøj til voksne. Du kan allerede nu fiunde flere hundrede gratis opskrifter på garnstudio, da Flora går ind i garngruppe A. Det betyder at du kan skifte en Alpaca ud med Flora, eller en af de mange andre fra samme garngruppe. Flora er til den kræsne kunde. Garnet har 21 smukke farver og er spundet så mønster farver vil fremtræde 100% smukt og naturligt. Du vil med Flora garnet fra Drops kunne skabe nye modeller med en smukkere farve sammensætning end tidligere. Formstabiliteten giver dig ekstra muligheder ved cardigangs og andre tynde modeller, hvor du får et færdigt resultat der ser smukt ud vask efter vask.

Du bør vaske i hånden og tørre fladt. Alternativt, men efter eget ansvar, kan du vaske på uldprogram 30 grader. Da garnet kan filte bør du have meget lave omdrejninger eller tørre i håndklæde

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.