Glitter indeholder 60 % Cupro og 40 % Metal. 10 g = 700m. Glitter bruges som følgetråd sammen med andet garn for at give et metal look. Strikkefastheden vil derfor kommer an på det garn det strikkes sammen med.

Dette garn – eller denne tråd – er beregnet til at bruge samme med andet garn. Det er ikke garn du kan strikke eller hækle af alene. Tråden giver håndarbejdet et skinnende, metallisk look så det får et festligt udtryk.

Listen indeholder affiliate links

Egenskaber for Drops Glitter

  • Materiale: 60 % cupro – 40 % metal
  • Strikkefasthed: Afhænger af det garn du bruger sammen med Drops Glitter
  • Anbefalet pindestørrelse: Den samme som det garn du strikker det sammen med
  • Indhold pr. rulle: 10 g – 700 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C

Tråden er fremstillet i EU.

Drops Glitter er ekstremt tyndt – nærmest som sytråd. Når du bruger Drops Glitter lægger du det op ad det andet garn du vælger at strikke eller hækle det sammen med, og så gør du nøjagtigt som du plejer. Resultatet bliver en model med glimtende, små korn og striber i.

Drops Glitter er velegnet til det meste – men når det gælder tøj er det nok mest for piger og kvinder der elsker lidt bling-bling. Men du kan også bruge Drops Glitter hvis du strikker eller hækler dit egen påske-, halloween- eller julepynt, lyseduge, bordløbere, dækkeservietter og så videre.

Har du spørgsmål til hvordan du bruger Drops Glitter er velkommen til at kontakte vores altid venlige kundeservice der gerne øser ud af deres egen store erfaring.

Billig måde at få lidt glans i hverdagen

Drops Glitter er en billig måde at få lidt glitterstads og festivitas over dit tøj eller pynt til huset. Det er utroligt hvilken effekt det giver med en lille, glimtende tråd i dit arbejde. Til en bluse i damestørrelse skal du bruge 1-2 ruller Drops Glitter.

Brug de rigtige strikkepinde

Du kan bruge alle slags pinde til at strikke med, men metaltråd er meget glat, og derfor kan det være en fordel at bruge træpinde. De er lidt mere ru end aluminiums- eller plastikpinde så maskerne glider ikke lige så let af dem.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.