Karisma fra Drops er en af de absolut mest populære garn kvaliteter i norden og har været på det Skandinaviske marked siden 1980’erne og er stadig den dag i dag et af de produkter der købes absolut flest af. Karima findes i en omfattende række af lækre farver og ikke mindst opskrifter.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Karisma er et 4 tråds sportsgarn og er Superwash behandlet. Netop derfor er det så populært fordi det kan vaskes i maskine ved 40 grader. Som ved alt andet uld må der ikke bruges skyllemiddel da det ødelægger fibrene.

Karisma er meget blødt og har en rigtig godt formstabilitet og er meget komfortabel mod huden.

Indhold: 100% Uld
Garngruppe: B (20 – 22 masker)
Vægt/længde: 50 gram = ca. 100 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21m x 28p
Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug ikke skyllemiddel / Tørres fladt

Karisma garnet fra Drops Garnstudio er et af vores mest populære garner. Det har været på markedet siden det store strikkeboom i 1980’erne, hvor alt skulle være hjemmestrik. I dag er Karisma videreudviklet til nutidens kvalitet, mens alle de gode egenskaber er bibeholdt.

Karisma er et garn der aldrig går af mode. Dels fordi det er Super wash, der gør det velegnet til hverdagsbrug, som til børn. Dels fordi det til trods for at være 100% Uld ikke kradser som man ser ved andre uldgarner.

Karisma er nemt at strikke med og giver flotte ensartede resultater vask efter vask. Det strikkes på pind 4, hvilket gør at du hurtigt får nogle færdige resultater.

Drops Karisma fås i et væld af farver. Det er faktisk et af de garner i vores sortiment der har flest forskellige farver. Det findes både i den ensfarvede ”Unicolor” og i mix, som giver et dejligt spil i tøjet.

Særligt vores Sarah Lund Stjernesweaters er særlig populær, men også vores Wrap, som der er en lækker atypisk slå om Poncho er strikket i Karisma garnet.

Drops Karisma garn

Karisma fra Drops er som nævnt 100% uld og giver os her i Skandinavien en stor fordel. Dels er den rimelig billig, men det har de egenskaber at den holder os varm på de virkelig kolde dage og svaler når varmen tager lidt til. Det er de fine egenskaber som garn af 100% ægte uld giver.

Drops Karisma er Super wash behandlet og det gør at du sagtens kan bruge garnet til udendørs eller såkaldt sportsstrik, hvor dit tøj bliver udsat for vand, skidt og snavs. Du vasker på 40 grader i maskine (på uldprogram) og du vil altid have en flot model der holder faconen.

Husk at du ikke må tørre strik generelt i tørretumbler, da det ødelægger fibrene og trækker sig sammen. Derudover bør du ikke bruge skyllemiddel da facon og stabilitet ændre sig når fibrene i garnet udsættes for en blødgører

Drops Karisma tilbud

Vi har stort set altid tilbud på Karisma, da det er et af vores bedste og mest populære garner. Du sparer altid i forhold til vejledende udsalgspriser og ind i mellem kommer der nogle vilde tilbud med 25% til 35%.

Drops Karisma kan derfor altid købes på til hos Filato.dk

Drops Karisma mix

Drops Karisma Mix, er det mix farvet garn, hvor du har en bundfarve og nister med en lysere eller mørkere farve. Det giver et flot spil i særligt bluser eller jakker med kun en farve. På den måde vil den fremstå som strikket med to tråde i hver sin farve.

Drops Karisma superwash

Superwash betyder at du kan vaske dit strikketøj, som alt Andet I vaskemaskinen og endda ved 40 grader, uden at det filter eller kryber. Garnet er ganske enkelt behandlet således at det kan modstå vask efter vask. Garnet er Oeko-Tex® certificeret, hvilket din sikkerhed for at der ikke er brugt skadelige stoffer til at opnå Superwash effekten. Du kan derfor roligt bruge det til børn, unge og ældre uden problemer og med ren samvittighed.

Drops Karisma baby

Skal du strikke til Baby kan du sagtens anvende Drops Karisma. Det er et tykt og varmt garn der egner sig godt til tæpper og bluser, som babyen kan have udover almindeligt tyndt tøj. Vi anbefaler ikke Drops Karisma til tætsiddende baby tøj eller direkte på deres sarte hud. Her anbefaler vi vores Baby garn

Drops Karisma forhandler

Filato.dk og Filato Butikken i Præstø er officielle forhandlere af Karisma, da vi er Drops Superstore. Det betyder at du altid kan få det garn du gerne vil have i de farver du vil, da vi har fuldt sortiment. Det betyder også at vi har kompetente medarbejdere, der kan vejlede dig i købet og brugen af Karisma garnet.

Drops Karisma opskrifter

På vores side, finder du masser opskrifter til Karisma garn. Du kan enten kigge i vores strikkekits sektion, eller blot søge efter Karisma i søgefeltet, hvorefter du vil se alle de varer, hvor Karisma indgår.

Så skal du have en forhandler du kan stole på og som kan hjælpe dig gennem alle faser, også når du strikker en opskrift så er det Filato.dk du skal vælge.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.