Kid-Silk garn fra Drops er et sofistikeret og eksklusivt produkt med en skøn mix blanding af 75% mohair og 25% ren silke.

Det er svævende let og luksuriøst og har et blødt og flot farvespekter. Hvis du skal strikke feminint og til mindre modeller som sjaler, skuldervarmere eller feminine toppe så er Kid Silk det rigtige garn at strikke i.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Det gør sig desuden rigtig godt sammen med andre Drops kvaliteter

Kid silk fås både i en Uni Color, der har delikate og rene farver samt i long print med varierende og repeterende farver i tilfældige længder.

Kid Silk fra Drop er produceret i EU og Oeko-Tex certificeret. Din sikkerhed for bæredygtig produktion.

Dette super bløde garn, Drops Kid-Silk, fra Garnstudio er en lækker blanding af mohair og silke. Det egner sig vældig godt til feminint og yndefuldt strik.

Egenskaber for Drops Kid-Silk

 • Materiale: 75 % mohair – 25 % silke
 • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
 • Anbefalet pindestørrelse: 3½ mm
 • Indhold pr. nøgle: 25 g – Ca. 200 m
 • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Garnet er let og luftigt hvorfor det er bedst til mindre håndarbejder, såsom sjaler, tørklæder og små toppe, men det kan også bruges til florlette og tynde bluser eller trøjer.

Drops Kid-Silk i mange farver

Der er rigtig mange farver at vælge imellem når du vælger Drops Kid-Silk. Det fås i to farvetyper – uni colour og longprint.

Uni colour er farver der er helt igennem ensfarvede. Her er der et stort udvalg – sarte, støvede, neutrale, lyse og mørke.

Longprint er en farvetype hvor varierende farver gentages regelmæssigt, men i tilfældige længder. Begge farvetyper kan bruges alene, sammen eller sammen med andre garner.

Når du vælger farve på dit garn, skal du være opmærksom på at farven kan se anderledes ud på din skærm end den er i virkeligheden. Det sker fordi alle skærme ikke viser farver ens så selvom vi gør os meget umage for at opnå højeste farvenøjagtighed, kan vi ikke helt garantere dette.

Lav flotte effekter

Drops Kid-Silk er i garngruppe A som har en strikkefasthed på mellem 23 og 26 masker. Hvis du kombinerer Drops Kid-Silk med garn fra andre garngrupper får du en flot og unik effekt.

Hvis du bruger Drops Kid-Silk alene kan det være en fordel at strikke med dobbelt garn.

Har du brug for inspiration til hvad du kan lave af dette lækre garn, så tjek i vores opskriftsarkiv. Her finder du mange spændende opskrifter, men også links til andre sider hvor du kan finde gratis opskrifter.

Sundt garn

Garnet her er produceret i EU under bæredygtige forhold. Garnet indeholder ikke kemikalier eller andre helbredsskadelige stoffer. Det er garnets Oeko-Tex®-certificering din garanti for.

Vi hjælper gerne

Skulle du have spørgsmål vedrørende Drops Kid-Silk eller spørgsmål vedrørende opskrifter, garnvalg eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktinfo her øverst på siden. Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i dennes åbningstid. Vi bor i Præstø på Sydsjælland. Du finder adressen andet steds her på siden.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

2 Comments

 1. Helle Ravn

  Jeg købte Drops Kid Silk garn hos jer til et sjal med bølgemønster. Jeg kunne hente en gratis opskrift via mail fra jer. Det er halvandet år siden, men jeg kom ikke ret langt med sjalet.
  Nu ville jeg gerne videre, men kan ikke komme ind på opskriften mere.
  Desværre skrev jeg den ikke ud.
  Håber I kan hjælpe.
  Venlig hilsen
  Helle

  • Stine Øster

   Hej Helle

   Hvis det er Drops, så kan du hente alle deres opskrifter gratis på garnstudio.com 🙂 Hvis du kan huske nummeret eller se det på din faktura så er det rigtig nemt at finde.
   Hvis ikke du har opskrift nummeret så søg efter den ved at filtrere på garn typen og sæt det til Kid-Silk, så kommer kun dem frem hvor det bruges. Yderligere kan du gøre det med Sjal og finde det nemmere

   mvh. Stine