Lima fra Drops er en naturlig 4-tråds sportsgarn og en fortsættelse af den absolutte bedst sælgende Nepal. Fælles er at alle garnfibre er ubehandlede, hvilket betyder at de kun er vasket og ikke på nogen måde behandlet med kemikalier. De er farvet inden vask, hvilket bevarer og fremhæver garnets egenskaber og giver den bedste form og tekstur.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Lima fra Drops, er yderst velegnet til udendørstøj, såsom de klassiske Norske sweatre. Strikker du fast opnår du de bedste overfladeegenskaber og formstabilitet. Lima har sin holdbarhed og slidstyrke gennem blandingen af Alpaca og ren uld. Det giver Lima de meget komfortable egenskaber fra Alpaca.

Med Lima Sportsgarn får du altså bare lidt mere kvalitet og luksus.
Drops Lima er multifarvet og giver en mixeffekt i garnet. Ulden er produceret ved at karte farverne før garnet spindes.

Med Drops Lima fra Garnstudio kan du strikke varme trøjer og andet tøj til udendørs brug. Det er et slidstærkt garn der er blødt og behageligt.

Egenskaber for Drops Lima

  • Materiale: 65 % uld – 35 % alpaca
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 4 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 100 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Drops Lima er garn der varmer. Det sammen med dets slidstærke egenskab gør det velegnet til hverdagens tykke tøj. Til mænd, kvinder og børn. Så strik manden en tyk trøje og barnet en flot hue så ingen af dine kære skal fryse. Du kan selvfølgelig også lave en vamset sweater til dig selv. Men ikke nok med det. Drops Lima kan også bruges til at lave dekorative eller praktisk ting til hjemmet af – julepynt, grydelapper og så videre.

Du kan finde meget mere inspiration i vores sektion med opskrifter. Ved tvivlsspørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Enten vores kundeservice på telefon eller mail eller ved at besøge os i vores fysiske butik i Præstø på Sydsjælland i butikkens åbningstid.

Drops Lima er garn i flotte farver

Du kan få Drops Lima i to forskellige farvetyper – uni colour og mix. Uni colour er ensfarvet garn, og mix er meleret.

For både uni colour og mix gælder det at ingen af fibrene er kemisk behandlet før farvning – kun vasket. Det fremhæver garnets naturlige egenskaber bedre, og giver håndarbejdet en flot overflade – især hvis du strikker så fast som muligt – og gør at det færdige resultat holder formen bedre.

For mix gælder det at farverne er kartet sammen før garnet er blevet spundet.

Du kan få både uni colour og mix i mange flotte farver. Både neutrale og sarte samt mere klare og hidsige. Det betyder du kan finde en farve til enhver årstid, så du kan strikke halstørklæder til et vådt efterår, vanter og huer til den isnende vinterkulde, sweatere til det ustabile forårsvejr eller et sjal til den kølige sommeraften.

Du skal være opmærksom på at det garn du modtager kan variere i farven fra det du så på din computerskærm. Det er nemlig meget almindeligt at farverne på nogle skærme kan virke mørkere eller mere farvemættede end på andre skærme og end i virkeligheden. Det kan vi desværre ikke gardere os imod.

Til gengæld lover vi at når du køber flere nøgler garn i samme farve, vil du altid få garn fra samme parti indfarvning således at du ikke vil kunne se overgangen fra et nøgle til et andet når du strikker en ensfarvet model.

Drops Lima er billigt garn af høj kvalitet

Drops Lima er et sportsgarn af fire tråde. Garnet er i familie med vores meget populære Drops Nepal. Det er garn af meget høj kvalitet – et rigtigt luksusgarn til en pris der ligger lavere end de fleste andre garner af samme kvalitet.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.