Drops Melody er et helt igennem fantastisk garn, med sit mohairagtige udseende og følelsen af sublim luksus og kvalitet. Melody er et ekstremt blødt luksusgarn i det fineste Alpaca og Merinould. Kun en fin lille tynd tråd i polyamid holder de fine fibre sammen og giver den elasticitet, der giver dette garn sit gennemførte udseende.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Om du vil strikke en oversize sweaters, en jakke eller blødt og lækkert tilbehør er helt op til dig. Garnet egner sig til det hele, da det er let strikket og egner sig til tykke pinde uden at blive tungt og slasket. Melody holder formen og strukturen grundet uldens type og blanding.

Melody er særligt velegnet til alle opskrifter i garngruppe D og er perfekt som erstatning for Drops Vienna og alle disse opskrifter.

Du kan med lethed blande Melody med andre garn kvaliteter og give tøjet blødhed og fylde uden at det vejer for meget.

Drops Melody er varmt og vi har fået alle de flotte sofistikerede farver hjem der spænder fra den gyldenbeige over duse gråtoner til flotte farver i røde og lilla nuancer.

Et super lækkert, let og blødt garn får du med Garnstudios Drops Melody. Det er nok mest velegnet til den feminine del af befolkningen, men kan også bruges som effektgarn i de rette farver til en flot herresweater.

Egenskaber for Drops Melody

  • Materiale: 71 % alpaca, 25 % merinould, 4 % polyamid
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 14 m x 19 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 7 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – 140 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Garnet er virkelig et luksusgarn på alle måder – det er nemt at strikke af, det vejer ikke meget – heller ikke det færdige resultat – og det har en mohairagtigt kvalitet uden at være for langhåret.

Drops Melody bliver holdt sammen af en lille, tynd tråd af polyamid. Polyamid – også kendt som nylon – er meget slidstærkt og gør derfor også garnet bådet slidstærkt og elastisk.

Garnet er perfekt til jakker, sjaler, sweatere i oversize, tørklæder og kjoler. Det er ikke kun for den voksne kvinde, men kan også bruges til en fin og moderigtig trøje til den lille pige eller unge teenager.

Giv kreativiteten lidt mere at lege med ved at gå på opdagelse i vores opskriftssamling og andre steder her i shoppen hvor du kan finde inspiration, eller besøg os i Præstø på Sydsjælland hvor vi har vores fysiske butik med masser af garner, opskrifter og modeller. Og vi er altid parat til at svare på dine spørgsmål så godt vi kan.

Du kan selvfølgelig også kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål.

Drops Melody sammen med andre garntyper

Drops Melody er et fantastisk garn at kombinere med andre garntyper – specielt fra garngruppe D (12 – 15 masker), som er den garngruppe Drops Melody ligger i – men også med andre garntyper, så bliver det færdige resultat blødt og får fylde uden at blive tungt.

Du kan bruge Drops Melody som erstatning for det udgåede Drops Vienna.

Drops Melody er strikkegarn i flotte farver

Du kan få farver der passer til enhver årstid. Godt nok er Drops Melody et garn der giver lune modeller, men selv om det er sommer kan du jo godt få brug for eksempelvis et lunt sjal, for kølige sommeraftener forekommer jo af og til her i Danmark.

Farverne spænder vidt fra de helt neutrale hvide og grå over de sarte farver som vanilje og lys søgrøn til de mere klare som kirsebær og blomme.

Farven på garnet kan i virkeligheden godt afvige en smule fra den farve du ser på din skærm fordi ikke alle skærme gengiver farve på samme måde. Så garnet kan godt stå mørkere og mere farvemættet på din skærm end det egentlig er. Det er desværre ikke noget vi kan gardere os imod.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.