Merino Extra Fine fra Drops er en super garn kvalitets. Ikke mindst er den Produceret i EU. Garnet er også Oeko-Tex® certificeret og særdeles velegnet til baby og børnetøj. Uni Color giver et meget ensartet og flot resultat uden farveskift eller effekter.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Merino garn kvaliteten er udviklet af det fineste uld fra frigående dyr i Sydafrika og Sydamerika. Garnet er spundet af flere tynde tråde på 19,5 micron, der gør at garnet er meget elastisk. Merino er anderledes på dette område fra mange andre garner og denne specielle opbygning gør det ekstra vigtigt at behandle Merino korrekt.

Merino uld i Extra Fine kræver lidt mere af dig. Det er nemlig vigtig at du holder strikkefastheden. Hvis du er i tvivl så strik hellere for fast end for løst, for at undgå at det mister form og stabilitet. Ligeledes må det ikke vaskes for varmt og må aldrig lægges i blød. Tøjet skal bare tørres fladt, som med andet uld eller Alpaca garn.

Det positive ved Merino er at det er Superwash behandlet og kan derfor vaskes i maskine og er dermed perfekt til daglig brug.

Tøj produceret i Merino uld er meget behageligt at have på og derfor meget velegnet til baby og børnetøj. Det er let, blødt og lækkert. Børn vil gerne have flot hjemmestrik, når bare det ikke kradser.

Dette Drops Merino Extra Fine garn fra Garnstudio er noget af det fineste, blødeste og lækreste garn der findes. Det er kabelspundet er merinould fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika. Dyr som lever godt og i pagt med naturen hvilket også kommer til udtryk i kvaliteten af deres uld.

Egenskaber for Drops Merino Extra Fine

  • Materiale: 100 % merinould
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 3½ – 4 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – 105 m
  • Vaskeanvisning: Finvask ved maksimum 40° C uden brug af skyllemiddel – skal liggetørre

Drops Merino Extra Fines lækre bløde kvalitet gør garnet velegnet til strik til børn og babyer da garnet – og dermed det færdige resultat – føles behageligt mod huden. Derforuden har uld den egenskab at det holder kroppen tempereret. Så når det er koldt, varmer ulden og når det er varmt, køler ulden.

Garnet kan også anvendes til feminine modeller – sjaler, nederdele og så videre – eller til huer eller pandebånd til både ham og hende. Endvidere er det godt til diverse interiør til hjemmet.

Få al den inspiration du har behov for i vores opskriftssektion og al den råd og vejledning du har brug for i vores kundeservice, der altid gerne hjælper – enten på telefon eller mail.

Du bliver også altid taget professionelt og venligt imod i vores fysiske butik i åbningstiden. Butikken ligger i Præstø på Sydsjælland.

Drops Merino Extra Fine kan maskinvaskes

En anden god egenskab dette garn har, er at det er superwash-behandlet hvilket betyder at du kan vaske det i vaskemaskinen. Det gør de modeller du strikker eller hækler velegnet til hverdagsbrug. Dog bør du ikke lægge tøjet i blød eller tørre det i tørretumbler. Garnet er fremstillet af mange, tynde tråde som gør det ekstremt elastisk, så det er vigtigt at overholde vaskeanvisningerne.

Husk også at overholde strikkefastheden – og hellere strikke lidt for fast end lidt for løst.

Strikkegarn i flotte farver

Drops Merino Extra Fine fås i både ensfarvede og melerede farver. De ensfarvede går fra de helt neutrale over de sarte – som er ideelle til baby – til de helt klare. De melerede farver – som også kaldes mixfarver – er mere i de naturlige farver – grå, brun og så videre. De er ideelle til vinter- og efterårsgarderoben eller til at mikse med de ensfarvede i flotte farvemønstre.

Farverne i mixgarnet er kartet sammen inden garnet er blevet spundet.

Garnet er ikke alene særdeles flot at kombinere i forskellige farvemønstre, det er også særdeles velegnet til strukturstrik og hulmønstre.

Fremstillet under bæredygtige forhold

Som tidligere nævnt kommer ulden fra dyr der bliver behandlet godt. Ulden kommer fra EU, og garnet er Oeko-Tex®-certificeret hvilket er din garanti for at garnet ikke er tilsat kemikalier eller andre skadelige stoffer. Oeko-Tex® Standard 100 er et globalt test- og certificeringssystem. Alt lige fra råmaterialer over mellemprodukter til slutproduktet bliver testet i alle produktionsfaser.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.