Muskat garn fra Drops er den fineste Egyptiske bomuld. Du finder simpelthen ikke mere lækkert Egyptisk garn og med det lange fibre får du enestående resultater.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Muskat Egyptisk garn er spundet af mange fine tråde og lange fibre, der gør at garnet er yderst stærkt og holdbart. Det giver en helt perfekt glans og stabilitet i både form og figur.

Drops Muskat er en klassiker og den har været på markedet i mere end 20 år og du kan derfor finde et hav af opskrifter til netop dette garn. Derudover er garnet produceret i EU og er Oeko-Tex certificeret, hvilket giver sig sikkerhed for at garnet er produceret under bæredygtige forhold.

Med Drops Muskat fra Garnstudio får du et blødt, praktisk, farverigt og slidstærkt bomuldsgarn. Det er fremstillet af egyptisk merceriseret bomuld. Mercerisering er en metode at behandle bomuld på så det bliver flot blankt og mere holdbart.

Egenskaber for Drops Muskat

  • Materiale: 100 % bomuld
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 4 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 100 m
  • Vaskeanvisning: Finvask ved maksimum 40° C – skal liggetørre

De fine, sarte farver og de flotte, klare farver og garnets bløde egenskaber gør det indlysende at bruge garnet til børne- og babystrik. For det er så blødt og behageligt mod huden at det overhovedet ikke kradser – hvilket selvsagt også betyder at du kan bruge det mod sart hud.

Men Drops Muskat er ikke bare for børn, babyer og voksne med sart hud. For du kan også sagtens kreere en flot sweater til ham eller dig selv med klassiske snoninger eller andre strukturmønstre. Eller en fin og feminin nederdel med et yndigt hulmønster.

Få inspiration, råd og vejledning

Mangler du flere gode ideer, så har vi opskrifter på alt fra hatte til vaskeklude og meget, meget andet hvor du kan bruge dette lækre og alsidige garn. Kig i vores sektion med opskrifter efter inspiration, og har du spørgsmål, så kontakt os gerne. Vi sidder parat ved telefonen i åbningstiden, og vi kan kontaktes hele døgnet på mail hvor vi svarer hurtigst muligt.

Du kan også besøge os i vores fysiske butik i Præstø på Sydsjælland i butikkens åbningstider. Lige gyldigt hvordan du ønsker at kontakte os så er og bliver Filato dit garnparadis.

Et garn med plads til fantasi

Du kan lave mange mønstre med Drops Muskat – struktur-, hul- og farvemønstre. Du kan også kombinere Drops Muskat med andre garner. Drops Muskat er i garngruppe B hvilket angiver at strikkefastheden ligger mellem 20 og 22 masker. Du kan kombinere med garntyper i samme gruppe eller med garntyper i en anden gruppe hvis du ønsker en speciel effekt i dit håndarbejde.

Drops Muskat er billigt bomuldsgarn i mange farver

Er du blevet forelsket i dette flotte, blanke bomuldsgarn så er der ingen grund til at betænke dig. Garnet er billigt i brug og fås i et utal af farver.

Her finder du simpelthen garn til enhver årstid, enhver aldersgruppe, enhver lejlighed og til et hvilket som helst formål. Til tøj, legetøj, tæpper eller pynt til hjemmet.

Fremstillet i EU og certificeret

Drops Muskat er fremstille i EU og Oeko-Tex®-certificeret. Det er din sikkerhed for at du får et sundt – for dig og hvem du ellers strikker til – garn der er fremstillet under bæredygtige forhold.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.