Paris garnet fra Drop er et 100% kæmmet bomuld garn spundet i tynde tråde. Det gode egenskab ved 100% bomuld er at det absorberer varmen godt og det betyder at selv en strikket bluse eller jakke kan virke kølende om sommeren samtidig med at den varmer godt om efteråret eller vinteren.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Paris garnet er let strikket og giver hurtigt flotte resultater og er dermed et god valgt til nybegynderen og for interiørprojekter. Mange bruger Paris garnet til urtepotteskjulere, vaskeklude og håndklæder eller viskestykker.

Strikker du modeller som tøj eller lign. er en af de gode egenskaber ved Paris garnet at det er specielt godt til personer med følsom hud.

Paris fra Drops er produceret i EU. Og er Oeko-Tex certificeret. Det er din sikkerhed for at garnet er produceret under bæredygtige forhold for både dyr og mennesker.

Er du nybegynder i strikningens kunst, eller er du bare på udkig efter noget usandsynligt lækkert garn der kan bruges til stort set alt og som hurtigt giver et resultat, så er Drops Paris fra Garnstudio lige noget for dig. Det er nemt at strikke med, det er meget alsidigt, og der bruges store pinde så selv de større projekter kommer hurtigt fra hånden.

Egenskaber for Drops Paris

  • Materiale: 100 % bomuld
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 5 mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – 75 m
  • Vaskeanvisning: Maskinvask ved maksimum 60° C – skal liggetørre

Garnet er super blødt og kradser ikke, du kan vaske dit håndarbejde i vaskemaskine og endda ved høje temperaturer, og samtidig har garnet den egenskab at fibrene ånder og absorberer varmen godt hvilket gør at dit tøj varmer når det er koldt og virker køligt når det er varmt.

Alle disse egenskaber gør ikke bare garnet velegnet til at strikke bluser og kjoler til dig af, men også til at strikke tøj som skal sidde tæt mod huden af. Både til dig med sart hud, men også til babyer og børn.

Endvidere kan du også bruge garnet til gulvtæpper, grydelapper, æggevarmere og andet til hjemmet eller til hatte, tasker, bamser og lignende. Drops Paris kan både bruges til at strikke og hækle af – dog kan det ikke filtes.

I vores opskriftssektion kan du finde mange flere gode ideer til dette pragtfulde garn. Har du brug for hjælp vedrørende garn, pinde, opskrifter eller andet relevant, så kontakt os, vi hjælper gerne. Du kan se vores kontaktinformationer her øverst på siden, eller du kan besøge os i Præstø på Sydsjælland hvor vi har vores fysiske butik. Se adresse og åbningstider under Butikken herover.

Drops Paris er strikkegarn i mange farver

Du kan få Drops Paris i et utal af farver – virkelig mange farver. Det er naturligvis med til at gøre mulighederne med dette garn endnu flere. Kombiner flere farver i fantasifulde mønstre, strik flotte strukturmønstre eller hækl luftige hulmønstre. Du kan også kombinere med andre garntyper – enten inden for samme garngruppe (C – 16-19 masker) eller fra andre garngrupper.

Drops Paris er billigt strikkegarn

Når du vælger Drops Paris til dine håndarbejder, får du et særdeles smukt og lækkert garn af høj kvalitet til en lav pris.

Vi er Drops Superstore forhandler, og derfor kan vi tilbyde dig garnet til en yderst fordelagtig pris.

Din tryghed for høj kvalitet og bæredygtigt garn finder du i at garnet er Oeko-Tex®-certificeret. Det er et test- og certificeringssystem der følger alle produktionsfaser lige fra råmaterialet over mellemprodukter til slutproduktet. Det sikrer dig også at garnet ikke indeholder nogen former for kemikalier eller andre stoffer som er skadelige for din sundhed.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.