Polaris fra Drops er som navnet antyder særdeles vedegnet til udendørs tøj og da det er spundet i samme bløde uldkvalitet som Drops Eskimo. Garnet er som i Eskimo ubehandlet og kun vasket inden indfarvning og ikke udsat for nogle kemiske processer. Når ulden er ubehandlet fremhæves dets strukturer langt bedre og den bevarer sine naturlige egenskaber.

Drops Polaris Garn Mix 05 Muldvarpe
Drops Polaris Garn Mix 05 Muldvarpe er én af naturens egne, mørke farver. Den mellemmørke brune nuance er sammen med andre naturfarver populær hele året rundt. I foråret ses farven med lyse farver som råhvid, sand og beige, mens den i vinteren ses med so
Pris fra 47,00
Drops Polaris Garn Mix 06 Lys Beige
Drops Polaris Garn Mix 06 Lys Beige er en lys og naturlig farve. Den bedste blandingseffekt fås sammen med andre naturlige farver såsom hvid, sand, brun, sort eller andre nuancer af beige. Alt efter hvilken årstid det er, blandes farven både med lyse og
Pris fra 47,00
Drops Polaris Garn Unicolor 01 Natur
Drops Polaris Garn Unicolor 01 Natur er en klassisk lys farve. Naturfarver er populære hele året rundt sammen med andre naturfarver - lyse såvel som mørke. Det er en farve som er brugt af både børn og voksne til store og små modeller. Naturfarven går a
Pris fra 40,00
Drops Polaris Garn Unicolor 02 Sort
Efteråret og vinteren er fulde af mørke farver, hvoraf Drops Polaris Garn Unicolor 02 Sort er den mest brugte. Den klassiske sorte farve går aldrig af mode. Dette, blandt andet fordi sort er utrolig let at blande med andre farver - lyse såvel som mørke
Pris fra 40,00
Drops Polaris Garn Unicolor 03 Mørkegrå
Drops Polaris Garn Unicolor 03 Mørkegrå er en mørk og meget brugt basisfarve. En basisfarve som denne kan med fordel blandes med både lyse og mørke farver alt efter årstiden. Den bedste blandingseffekt opnås med kolde farver som blå og lilla samt naturfa
Pris fra 40,00
Drops Polaris Garn Unicolor 04 Mellemgrå
Drops Polaris Garn Unicolor 04 Mellemgrå er en kold og sofistikeret basisfarve. Mellemgrå kan mixes med både lyse og mørke farver. Den bedste blandingseffekt opnås med naturfarver som råhvid, beige, sand, brun og sort samt kolde farver som blå, lilla og
Pris fra 40,00
Drops Polaris Garn Unicolor 08 Rød
Drops Polaris Garn Unicolor 08 Rød er en dyb, klassisk og elegant farve, som aldrig går af mode. En dyb farve som denne bruges ofte sammen med mørkere nuancer af rød, samt brun og sort. For et mere naturligt look kan farven blandes med naturfarver som rå
Pris fra 40,00

Du får rigtig gode resultater med Polaris til f.eks. huer, halstørklæder, tasker og ponchoer. Det er let strikket og har samme strikkefasthed som 2 tråde Drops Eskimo.

Polaris fra Drop er en Uni Color, hvilket gør at garnet er ensfarvet og giver flotte jævne resultater uden effekter.

Polaris er produceret i EU og er Oeko-Tex certificeret, hvilket er din sikkerhed for at produktionen er bæredygtig for både dyr og mennesker.

Drops Polaris er et tykt, blødt garn fra Garnstudio – Nordeuropas største mærke inden for garn, design og håndstrik. Garnet er velegnet til tykt og varmt strik – du kan selvfølgelig også hækle med det og da det er ubehandlet uld kan du også filte med det da det krymper ved finvask i maskine.

Egenskaber for Drops Polaris

  • Materiale: 100 % uld
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 7 m x 8 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 15 mm
  • Indhold pr. nøgle: 100 g – 36 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Vælg dette garn når du hurtigt vil strikke et tæppe, en jakke eller lignende. På grund af garnets tykkelse, strikkes det på store pinde og har en strikkefasthed der placerer garnet i garngruppe F (5 – 8 masker), og du kommer derfor hurtigt langt. Du kan også strikke sokker/tøfler, sjaler, tørklæder, puder, gulvtæpper og lignende af det.

Garnet er mest velegnet til de mindre håndarbejder, men du kan også strikke bluser af det, men da det er et tykt garn kan håndarbejdet godt blive lidt ”tungt” – der vil eksempelvis gå ca. 15 nøgler til en damebluse i størrelse medium – til gengæld får du en dejlig blød og lun bluse.

Ubehandlet uldgarn med certifikat

Som nævnt er Drops Polaris ubehandlet uld. Det betyder at ulden kun er vasket og intet andet inden indfarvning. Den har således ikke været udsat for nogen form for kemisk behandling, for på den måde fremhæver man bedst uldens struktur og dens naturlige egenskaber.

Drops Polaris er produceret inden for EU, og det er Oeko-Tex®-certificeret. Det er et system hvor ulden/garnet bliver testet – og certificeret hvis det opfylder kravene – hele vejen igennem alle produktionsfaser fra råmateriale over eventuelle mellemprodukter og lige til det færdige produkt for skadelige stoffer som er forbudt eller reguleret ved lov – herunder kemikalier som er kendt for at være skadelige for sundheden.

Det er derfor også et bevis for at produktionen af Drops Polaris er bæredygtig både for dig og for dyrene.

Få, men flotte farver

Der er ikke så mange farver at vælge imellem når du vil bruge Drops Polaris, men du kan kombinere det med andet garn, for eksempel Drops Eskimo som findes i rigtig mange flotte farver. Eller du kan lave kunstneriske struktur- eller hulmønstre i dit håndarbejde for at give det en iøjnefaldende effekt.

Husk hvis du vælger at kombinere med andre garntyper at overholde strikkefastheden, og hvis det er et noget tyndere garn eventuelt at bruge flere tråde af det tynde garn sammen med kun en tråd af Drops Polaris – med mindre du går efter en helt speciel effekt.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe. Du finder vores kontaktinformationer her øverst på siden. Spørg endelig også hvis du mangler noget og du ikke kan finde det her i shoppen.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.