Foam Clay er er et af de nyere produkter på markedet indenfor modellervokskategorien. Det er en ny og sjov måde at lege på, der kan underholde både voksne og børn i mange timer, og fordi det findes i så mange flotte farver, er der ingen grænser for, hvad du kan lave med foam clay.

Det lette og formbare materiale adskiller sig fra andre former for modellervoks ved at bestå af to bestanddele. Den ene del er en let klistret masse, der holder det hele sammen. Den anden del er små skumkugler, der gør det ekstra sjovt for små fingre at røre og forme det spændende foam clay.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hvordan bruger du foam clay?

Ligesom ganske almindelig modellervoks, så kan du også bruge dette materiale til at forme sjove figurer og udvikle den motoriske sans. Det er en ekstra spændende oplevelse for den taktile sans på grund af de små kugler, der udgør den største del af materialet. Modsat andre former for modellervoks er foam clay også både ekstremt let i vægt og let at forme, fordi det er så blødt.

Når du bruger foam clay, kan du blandt andet ikke bare bruge det for sig selv, men også som pynt på en række andre materialer, der måske trænger til at blive livet lidt op.

Det er det materiale, der kan bruges på flere forskellige måder og give mange timers sjov underholdning.

Lad for eksempel figurerne tørre natten over, og oplev, hvordan de bliver stive og kan stå fremme som pynt eller kan bruges i legeværelset som underholdning.

Tag din foam clay frem igen og igen, hvis du opbevarer den i lufttætte beholdere og form nye figurer hver gang. Kig også på Silk Clay, som er en meget let og hærdende modellervoks

Hvordan opbevares foam clay?

Du kan opbevare din foam clay på flere forskellige måder, alt efter hvad du gerne vil have ud af den:

  • Lad den tørre
  • Opbevar den i lufttæt beholder
  • Blød op med lidt vand, hvis den tørrer ud ved et uheld.

Vil du gerne kunne bruge din foam clay flere gange, skal du ganske enkelt opbevare det i de medfølgende beholdere, når det ikke er i brug. På den måde forbliver materialet blødt og formbart i lang tid.

Vil du gerne gemme de figurer, der er formet af det, kan du stille dem på et stykke plastik og lade dem tørre natten over, så kan figurerne holde til at stå fremme eller at blive leget med uden at gå itu.

Opdager du, at der ligger en klump fremme, som ikke er kommet med i beholderen, behøver du ikke at smide den ud, for med lidt vand bliver den så god som ny. Fugt hænderne under hanen, og arbejd forsigtigt vandet ind i klumpen, så vil du kunne bruge den igen efter ganske kort tid.

Foam clay er en rigtig sjov måde for de helt små at blive bekendt med modellervoks, men der også et produkt, der har mange spændende anvendelsesmuligheder for de større. Lad blot fantasien få frit spil.

Author

Comments are closed.