Bambusgarn

Bambus garn til billige priser finder du lige her.
Bambusgarn er blevet yderst populært verden over og med god grund. Langt de fleste garner udvindes af animalske fibre som får, alpaca’er og andre dyr, men Bambus er en vegetabilsk fiber der er langt bedre for miljøet. Bambusfibrene er lidt som græs og særligt veganske strikkere og hæklere vil finde dette garn yderst behageligt.

Bambus er en ånder og er godt for dig. Et rent bambusgarn er antibakterielt og er eminent for alle der ikke kan tåle uld eller syntetiske fibre, eller for de der bar egerne vil strikke i det bedste garn.

STRIK I BAMBUSGARN – EN GOD TING FOR DIG OG FOR MILJØET.

Bambusgarn er et nedbrydeligt materiale og behandlingen af garnet indeholder ikke nær så mange behandlingsprocesser som f.eks. bomuld. Det gør at du kan strikke med god samvittighed, og samtidig få de projekter du gerne vil have. Bambusgarnet har meget de samme egenskaber som du kender fra dit bomuldsgarn. Mange er blandingsgarner så du får det bedste fra alle garnerne i et. Styrken fra bambus, der er meget slidstærk og strukturen fra bomulden. Tilsammen får du et garn der er blødere og mere velegnet til mange projekter.

BAMBUSGARN EGENSKABER

Bambusgarn er åndbart og lader kroppen ånde. Det er en ren vegetabilsk fiber i modsætning til mange øvrige garnkvaliteter som stammer fra animalske fibre.  Bambusgarn har en stor slidstyrke og holdbarhed. Det består af bløde fibre der gør det velegnet til baby -og børnestrik.

Da bambusgarn er en 100 procent naturfiber egner garntypen sig perfekt til allergikere som ikke tåler syntetiske fibre og uldkvaliteter. Garn i ægte bambus har en blød og silkeagtig tekstur. Det har en stor lighed med silke, men er langt mindre kostbart og derfor billigere at strikke i. Med bambusgarn kan du holde dine omkostninger nede på dine håndarbejdsprojekter. Garnet er recirkulærbart, miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt.

HVAD ER BAMBUSGARN?

Bambusgarnet udvindes fra bambusplantens fibre og kan med fordel anvendes til strikke – og hækleprojekter. Garnet stammer fra stænglerne fra bambusplanten som leverer tekstilråmaterialet til fremstilling af denne helt specielle garntype Fra bambusstænglerne udvindes separate fibre som vaskes og får fjernet det naturlige sukkerindhold. Ud af forarbejdningen fremkommer den bløde bomuldsfiber der er perfekt som materiale til beklædning.

Det er mest kendt som strømpegarn, men kan også bruges til større projekter. Det er velegnet til at strikke sweatre og trøjer af og findes i basisfarven, men kan med god effekt indfarves. Med de mange indfarvningsmuligheder får du garn i hele farvespektret og kan lave stor farvemæssig variation i dine håndarbejdsprojekter.

Bambusgarn er en endnu finere kvalitet end bomuld og meget populært til at strikke alt til køkkenet i. Ud over karklude kan du kreere dine egne håndklæder, grydelapper og bordløbere. Bambusgarnet har de samme fine kvaliteter som bomulden, men er meget blødere.

Bambusgarn strikkeopskrift

Her får du en strikkeopskrift i bambusgran til inspiration til dit næste strikkeprojekt.

Klik på linket og se hvad vi har fundet til dig af ideer, du kan bruge til dit håndarbejde.

https://www.filato.dk/kits/bambino

BAMBUSGARN PÅ TILBUD

Filato har altid masser af gode tilbud til vores trofaste kunder ( nye er selvfølgelig også velkomne) og vi leverer billigt bambusgran til fornuftige priser, uden at der er gået på kompromis med prisen. Udvalget er bredt og findes i en flot palet af farver fra de kendte kvalitetsbevidste brands.

Brug granet til f.eks. grydelapper og karklude, hvor du selvfølgelig kan vælge ud af farver der passer til dit service og dit køkkenudstyr. Håndstrikkede klude i bambusgarn er i øvrigt et fint alternativ til de syntetiske karklude som findes i handlen. Vi er klar med råd og vejledning i vores forretning i Havnestræde i Præstø og du har desuden også altid mulighed for at handle på vores webshop. Her kan du altid gøre et godt køb til fine priser.

Bamboogarn

Der anvendes ikke nær så mange kemikalier til fremstilling af bamboogarn, som der gør til mange øvrige garntyper. Bamboogarn består af en miljøvenlig tekstilråvare og er et slidstærkt gran der har åndbare kvaliteter. Ved siden af de åndbare egenskaber virker garnet på samme tid antibakterielt.

Bambooen har en tykkere kvalitet med kort løbelængde. Den har de velkendte termiske egenskaber; den køler på de varme sommerdage og luner om vinteren. Det er en ventilerende garn som også er antibakteriel. Håndarbejde lavet i bamboogarn er nemt at holde rent, da det kan vaskes i vaskemaskinen uden skyllemiddel. (Se på banderolen omkring garnet) Bambooen finder du også i alle de fantastiske nuancer fra hele farveskalaen. Farverne fremtræder meget klare og rene, da bamboogarn også er nem at indfarve.