Skab glæde og fornyelse til dig selv og boligen med kreative indslag, der giver dig mulighed for at sætte dit eget unikke præg på dine accessories og på interiøret. Filato har her fokuseret på indslag til mange forskellige formål, som du kan have glæde af. Vi har samlet opskrifter på puder, kurve, tasker, køkkenting og udstyr til badeværelset. Der bruges teknikker i både strik og hækling. I enkelte af opskrifterne blander vi begge teknikker til at skabe anderledes udtryk med.

Denne liste indeholder affiliate links. Det betyder at du støtter mig med en lille procentdel når du køber.
Brødkurv - viking design 1705-1f kit - one-size - viking vår garn
Kontakt os hvis du har spørgsmål til dette hæklekit
Pris fra 69,00
Chromebook cover 22cm x 31cm - viking design 2002-11 kit - viking
Pris fra 66,00
Filtet kurv - viking design 1907-10 kit - one-size - viking
Pris fra 122,50
Filtet kurv - viking design 1907-11 kit - one-size - viking
Pris fra 115,00
Ipad cover 20cm x 26cm - viking design 2002-8a kit - viking vår garn
Pris fra 102,00
Ipad cover 20cm x 26cm - viking design 2002-8b kit - viking vår garn
Pris fra 102,00
Ipad cover 20cm x 26cm - viking design 2002-8c kit - viking vår garn
Pris fra 66,00
Kurv - viking design 1513-5 kit - s-l - viking vår garn viking kurve
Pris fra 51,00
Kurv - viking design 1705-12b kit - one-size - viking vår garn
Obs kurven hækles i tre-dobbelt garn kontakt os hvis du har spørgsmål til dette strikkekit
Pris fra 123,00
Kurv - viking design 1705-9b kit - one-size - viking vår garn viking
Pris fra 51,00
Kurv - viking design 2002-3a kit - stor - viking vår garn viking
Pris fra 46,00
Kurv - viking design 2002-3b kit - lille - viking vår garn viking
Pris fra 46,00
Opbevaringskurv - viking design 2002-5a kit - lille - viking vår
Pris fra 177,00
Opbevaringskurv - viking design 2002-5b kit - stor - viking vår garn
Pris fra 267,00
Vægopbevaring 31cm x 121cm - viking design 2002-28 kit - viking vår
Pris fra 249,00
æggevarmer - viking design 1513-3 kit - viking vår garn viking kurve
Pris fra 69,00

Hvis du elsker bolig og indretning, har vi samlet opskrifter på små fine gør-det- selvprojekter i mange slags mønstre og farver. Det gør det muligt for dig nemt at finde ideer der passer til stilen i dit hjem. Håndlavede projekter kredser om detaljerne og tilfører sjæl til indretningen. De skaber en hjemlig og personlig stil.

Vil du sparre en formue på ting til hjemmet, kan du strikke dine egne puder, som er det hotteste lige nu inden for boliginteriør. I stedet for at købe dem fiks og færdige, har du her på siden mulighed for at finde inspiration til håndlavede puder. Du strikker to kvadratiske firkanter og syer dem sammen til sidst. Brug dem i din sofa og skab din egen oase til afslapning og hygge. Puder i vilde farver giver kulør til din bolig og afdæmpede feminine pasteller skaber en romantisk stemning. De giver din sofa et løft og gør den til det perfekte sted at slappe af med en bog eller kreative projekter.

Mangler du kurve til praktisk opbevaring, har vi opskrifter i forskellige størrelser, så der kan komme orden på tingene. Det er dejligt at få ryddet op og vide hvor man kan finde sine smykker, ugeblade og magasiner. Du kan også vælge at gå i gang med din egen brødkurv og servere boller og brød med stil. Det er en hyggelig måde at få farve, tekstur og et personligt touch på bordet.

Som altid har du vores kæmpe farveudvalg ved hånden, så mulighederne er mange for at lege med farverne og sætte din egen signatur. Skal dit bord pyntes op og se indbydende ud til en hyggelig middag, har vi opskrifter til dig på bordløbere. Skift dugen ud og giv lidt forandring til borddækningen med en farveholdning der matcher til din stil.

Forkæl dig selv med håndarbejde til badeværelset og lav dine egne makeup- pads i blødt og allergivenligt garn. De skal bare maskinvaskes og kan genbruges i stedet for vatrondeller fra supermarkedet som bliver kasseret efter brug.

Glæd din veninde, mor, søster, datter eller svigermor med blød hjemmestrik til at fjerne makeup med. Du kan samle det hele i en kurv sammen med en vaskeklud og en lækker vaskehandske. Strukturen i vaskehandsken virker som en blid massage og kombineret med en scrub er det ren wellness. Opskrifterne findes alle som strikke – eller hæklekits og garnmaterialerne er det perfekte valg til kropspleje.

I Filatos sortiment til praktisk og dekorativt håndarbejde har vi samlet smart design til tasker med flere formål. Beskyt din computer eller I-pad med en taske til dit elektroniske udstyr og få spændende strukturer på resultatet. Det ser afslappet ud, men er også elegant og vil helt sikkert blive lagt mærke til.

Med filteteknik kan du opgradere dit udvalg af tasker – opskrifterne på rummelige skuldertasker med skulderrem giver dig plads til lidt af hvert. Pak tasken til en herlig dag ved stranden, brug den på dit arbejde eller på en shoppingtur.

Find inspiration til at være kreativ og producer dine egne hækle- og strikkerier med alle mulige skønne garner, festlige farver, søde detaljer og spændende mønstre.

Author

Comments are closed.