Skab glæde og fornyelse til dig selv og boligen med kreative indslag, der giver dig mulighed for at sætte dit eget unikke præg på dine accessories og på interiøret. Filato har her fokuseret på indslag til mange forskellige formål, som du kan have glæde af. Vi har samlet opskrifter på puder, kurve, tasker, køkkenting og udstyr til badeværelset. Der bruges teknikker i både strik og hækling. I enkelte af opskrifterne blander vi begge teknikker til at skabe anderledes udtryk med.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hvis du elsker bolig og indretning, har vi samlet opskrifter på små fine gør-det- selvprojekter i mange slags mønstre og farver. Det gør det muligt for dig nemt at finde ideer der passer til stilen i dit hjem. Håndlavede projekter kredser om detaljerne og tilfører sjæl til indretningen. De skaber en hjemlig og personlig stil.

Vil du sparre en formue på ting til hjemmet, kan du strikke dine egne puder, som er det hotteste lige nu inden for boliginteriør. I stedet for at købe dem fiks og færdige, har du her på siden mulighed for at finde inspiration til håndlavede puder. Du strikker to kvadratiske firkanter og syer dem sammen til sidst. Brug dem i din sofa og skab din egen oase til afslapning og hygge. Puder i vilde farver giver kulør til din bolig og afdæmpede feminine pasteller skaber en romantisk stemning. De giver din sofa et løft og gør den til det perfekte sted at slappe af med en bog eller kreative projekter.

Mangler du kurve til praktisk opbevaring, har vi opskrifter i forskellige størrelser, så der kan komme orden på tingene. Det er dejligt at få ryddet op og vide hvor man kan finde sine smykker, ugeblade og magasiner. Du kan også vælge at gå i gang med din egen brødkurv og servere boller og brød med stil. Det er en hyggelig måde at få farve, tekstur og et personligt touch på bordet.

Som altid har du vores kæmpe farveudvalg ved hånden, så mulighederne er mange for at lege med farverne og sætte din egen signatur. Skal dit bord pyntes op og se indbydende ud til en hyggelig middag, har vi opskrifter til dig på bordløbere. Skift dugen ud og giv lidt forandring til borddækningen med en farveholdning der matcher til din stil.

Forkæl dig selv med håndarbejde til badeværelset og lav dine egne makeup- pads i blødt og allergivenligt garn. De skal bare maskinvaskes og kan genbruges i stedet for vatrondeller fra supermarkedet som bliver kasseret efter brug.

Glæd din veninde, mor, søster, datter eller svigermor med blød hjemmestrik til at fjerne makeup med. Du kan samle det hele i en kurv sammen med en vaskeklud og en lækker vaskehandske. Strukturen i vaskehandsken virker som en blid massage og kombineret med en scrub er det ren wellness. Opskrifterne findes alle som strikke – eller hæklekits og garnmaterialerne er det perfekte valg til kropspleje.

I Filatos sortiment til praktisk og dekorativt håndarbejde har vi samlet smart design til tasker med flere formål. Beskyt din computer eller I-pad med en taske til dit elektroniske udstyr og få spændende strukturer på resultatet. Det ser afslappet ud, men er også elegant og vil helt sikkert blive lagt mærke til.

Med filteteknik kan du opgradere dit udvalg af tasker – opskrifterne på rummelige skuldertasker med skulderrem giver dig plads til lidt af hvert. Pak tasken til en herlig dag ved stranden, brug den på dit arbejde eller på en shoppingtur.

Find inspiration til at være kreativ og producer dine egne hækle- og strikkerier med alle mulige skønne garner, festlige farver, søde detaljer og spændende mønstre.

Author

Comments are closed.