Hæklenåle

Tidligere var hækling en måde bedstemor lavede duge, grydelapper, håndklæder og tæpper på, men hækling er blevet meget moderne igen, og i dag hækler vi alt muligt – beklædningsgenstande, legetøj, accessories og interiør – herunder selvfølgelig også duge, grydelapper, håndklæder og tæpper.  Læs om Størrelser, ergonomi og hækle sæt

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hæklenåle i små og store størrelser

Derfor er det også praktisk at have hæklenåle i flere størrelser. Vi fører hæklenåle i størrelser helt nede fra de små på blot 1,25 mm og op til de store på 12 mm – der blandt andet er ideelle at bruge, når du hækler med det populære Zpagetti garn.

Billige hæklenåle i forskellige materialer

Og selvfølgelig har vi holdt prisen på vores hæklenåle så langt nede som muligt. Prisen afhænger naturligvis af, hvilket materiale hæklenålen er lavet af. Vi har nemlig hæklenåle i mange forskellige materialer.

Der er ikke noget materiale, der er bedre end andet. Hvilket materiale du skal vælge dine hæklenåle i, er et spørgsmål om, hvad du finder behageligt.

Mange vælger de billige hæklenåle af aluminium eller stål. Så er der råd til flere størrelser. Andre vælger hæklenålene af træ, fordi de er varmere og behagelig at røre ved. Men det er som nævnt en smagssag.

Hæklenåle – sæt i etui

Det kan også være en fordel at købe et hæklenålesæt. Så får du mange hæklenåle i forskellige størrelser. Hæklenålesæt kommer i et praktisk etui.

Ergonomiske hæklenåle

Nogle af de hæklenålesæt, vi fører, indeholder hæklenåle, der har en gummibelægning på den nederste del for et bedre ergonomisk greb. Det kan være en fordel, hvis du hækler meget.

Lær at hækle

Kan du slet ikke hækle, men vil du gerne i gang, så prøv at kigge under vores Strikke & Hækle Kits, her får du nemlig en samlet pakke med den mængde garn, du behøver til modellen, og opskriften finder du nemt gratis på garnproducentens hjemmeside, hvor du også kan finde instruktionsvideoer til, hvordan du hækler.